60 jaar VBA | “NMS Spaarbank/Van Birgelen Assurantiën nu ook 24-uurs service via geldautomaat”

ST. ODILIENBERG – Door een pasje in de geldautomaat te steken stelde burgmeester mevrouw M. Koopman – Goumans vorige week vrijdag niet alleendeze nieuwe aanwinst in werking, ze heropende daarmee ook officieel het riant verbouwde kantoor van NMS Spaarbank/Van Birgelen Assurantiën. Het nieuwe kantoor werd tijdens het Open Huis dat op zaterdag werd gehouden, druk bezocht. Beiden dagen konden de bezoekers eventuele attenties in de vorm van financiele bijdrage geven voor het door de heer van Birgelen uitgezochte goede doel: Kinderboerij ‘t Brombemke in St. Odilienberg.

Het bank/assurantie-kantoor aan de Hoofdstraat 66 in St. Odilienberg is door de verbouwing volledig ingesteld op de eisen die deze en de toekomstige tijd aan een dergelijk instelling stelt. Een grotere balie garandeert een snelle afwikkeling van de diverse bankzaken. Drie ruime spreekkamers bieden de bij geldzaken zo gewenste privacy.

Met de geldautomaat wordt de klanten een 24-uurs service geboden. Dat is een uitbreiding van de service, want de bekende persoonlijke bediening aan de balie blijft op hetzelfde niveau gehandhaafd. Ook de openingstijden zijn klantvriendelijk: van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 12 en van 13 tot 18 uur.

Harrie van Birgelen begon in 1960 als verzekeringsman. Maar al gauw wisten de mensen hem ook te vinden als ze financiële problemen hadden. In 1986 werd het toenmalige pand verbouwd en konden alle bankdiensten verleend worden. Zoon Jean nam het assurantiepakket over.

De recente verbouwing bevestigt de groei van het bedrijf en de toekomstgerichte visie. Zaken die gebaseerd zijn en blijven op vakkundige adviezen en leiden tot een groot rendement. Dat betekent dat iedereen in het bedrijf steeds op de hoogte moet zijn van de laatste ontwikkelingen en dat gebeurt door het regelmatig volgen van cursussen.

Voor de klant betekent dat persoonlijk gerichte advieze nop het gebied van alle geldzaken en verzekeringen. NMS Spaarbank/Van Birgelen Assurantien is telefonisch bereikbaar onder 04752-5320 (bank) en 04752-1881 (assurantien).

Bron: Maas- en Roerpost d.d. woensdag 30 oktober 1991