Speciaal aanbod voor
leden van Anytime Fitness Posterholt

Speciaal aanbod voor
leden van Anytime Fitness

Home » aanbod leden anytime fitness

Blijf zowel lichamelijk als financieel gezond
met Anytime Fitness en VBA

Regelmatig sporten verhoogt je stofwisseling en houdt je lichaam soepel. Sporten is gezond maar dat weet jij natuurlijk al! Wist je dat financiële zekerheid ook bijdraagt aan een goede gezondheid? Door financiële zekerheid ervaar je minder stress. Lichamelijke én financiële gezondheid is belangrijk, daarom hebben wij een speciaal aanbod voor alle leden van Anytime Fitness in Posterholt:

 

€ 75,- cashback bij oversluiten van het hele verzekeringen pakket

 

10% korting op hypotheekadvies

 

Hoe werkt het?

Wanneer je contact met ons op neemt voor het maken van een afspraak, geef je aan dat je lid bent bij Anytime Fitness in Posterholt. Wil je graag weten wat we precies voor je kunnen betekenen op het gebied van verzekeringen? Dan maken wij allereerst een vrijblijvende offerte. Daarna bekijken we samen de offerte en kun jij beslissen of wij het verzekeringenpakket voor je mogen oversluiten. Hetzelfde geldt voor hypotheekadvies. Het kennismakingsgesprek met de hypotheekadviseur is altijd kosteloos.

 

Maak je gebruik van het oversluiten van je hele verzekeringenpakket en/of hypotheekadvies? Dan nemen wij ter verificatie contact op met Anytime Fitness Posterholt zodat jij de korting(en) kunt claimen. Deze kortingen zijn per persoon eenmalig geldig tot 31-03-2022. Lees hier de actievoorwaarden.

 

Wil je meer informatie? Vul onderstaand contactformulier in of kom langs op kantoor. Ons kantoor is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00u en 17.30u.

 

Zowel bij Anytime Fitness Posterholt als bij VBA kun je persoonlijke service en begeleiding verwachten. Anytime Fitness is de sportclub bij je in de buurt en VBA is de financieel adviseur in de buurt. Beide zijn 24/7 bereikbaar. 

Contactformulier

    Je naam (verplicht)

    Je email (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht

    Bestand uploaden