‘Beste ondernemer, hoe gaat het met jouw onderneming?’

Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank en zelf ook ondernemer in deze buurt. We kennen het lokale ondernemersklimaat daarom goed. RegioBank is de bank in de buurt. We dragen graag ons steentje bij om de buurt een nog fijnere plek te maken om te wonen en te ondernemen.

Ondernemers vooruit helpen
Wij helpen je in alle fasen van het ondernemerschap. Dit doen we omdat we geloven dat een sterk lokaal ondernemersklimaat de buurt vooruit helpt. Daarom hebben we een breed palet aan diensten ontwikkeld en werken we samen met het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK).

Wij helpen je graag in iedere fase van jouw onderneming
Met een groep van gedegen en professionele adviseurs adviseren we ondernemers van starten tot stoppen. Bij ons kun je onder andere terecht voor de volgende diensten.

 • Starten
  Wij helpen je bij het starten van een onderneming. Samen met een ondernemerscoach en diverse tools stomen we u klaar om een onderneming succesvol te beginnen.
 • Sparren
  Heb je een uitdaging waarover je graag eens van gedachten wilt wisselen met een andere ervaren ondernemer? Wij helpen je graag aan een sparringpartner die met je meedenkt en je uitdaagt.
 • Conflictbeheersing
  Er kan een conflict ontstaan met een klant, werknemer, leverancier, aandeelhouder of andere (externe) betrokkenen van de onderneming. Voordat er een juridische procedure wordt gestart, kun je bij ons ook mediation inschakelen.
 • Schulden
  Wij gaan samen met jou in zeven stappen van probleem naar oplossing via twee routes: verantwoorde doorstart of gecontroleerde bedrijfsbeëindiging.
 • Bedrijfsopvolging
  Samen met een ondernemerscoach, de kennis en ervaring van het IMK en diverse tools denken wij met je mee om jouw onderneming succesvol over te dragen of te her-starten.

 

Kortom, wij staan je graag bij in jouw ondernemerschap. Dus neem gerust contact met ons op. Voor welke vraag dan ook.

Geertje van Damme – adviseur Bankzaken
(0475) 52 92 92
Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Sint Odiliënberg