Paul Vossen & VBA Roermond en Sint Odiliënberg

“Mag ik mij voorstellen? Ik ben Manon!”

Hoi, wat leuk dat je mijn blog leest. Mijn naam is Manon Brinkerhof en sinds maart dit jaar ben ik de nieuwe collega van Romee, Paul en Anja bij Paul Vossen. Samen vormen wij een sterk team. Met Romee run ik de binnendienst voor de afdeling hypotheken, verzekeringen en financiële planning in Roermond. Voor zowel particulieren als ondernemers. Sinds 1 juli hebben wij onze krachten gebundeld met VBA. Met 23 extra collega’s in Sint Odiliënberg, bieden wij onze klanten financieel advies in de breedste zin van het woord.

Voordat ik bij Paul Vossen in dienst kwam, ben ik 12 jaar werkzaam geweest in de reisbranche waarbij ik de laatste 9 jaar de verantwoording had over twee reisbureaus. In deze sector leer je hoe belangrijk service en dienstverlening is. Dat sluit goed aan bij mijn nieuwe job.

Met mijn 32 jaar ben ik al meer dan de helft van mijn leven samen met mijn vriend Jerom. Samen hebben wij een hele lieve dochter Philou van bijna 6 jaar oud. Een kleine wijsneus die veel op mij lijkt. In mijn vrije tijd hou ik erg van tijd doorbrengen met mijn vrienden en lekker koken. Tot rust komen doe ik tijdens yoga of het lezen van een goed boek. Ook al werk ik niet meer binnen de reisbranche, reizen doe ik nog altijd graag; in alle mogelijke vormen en maten van zeer luxe tot zeer basic.

Dat ik in de financiële sector terecht zou komen, had ik nooit durven denken. Op school was ik niet bepaald een uitblinker met cijfertjes. Met name mijn nieuwsgierigheid, doorzettingsvermogen en mijn altijd aanwezige interesse in de huizenmarkt heeft ervoor gezorgd dat ik hier nu op mijn plek zit en ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga.

Heb je vragen? Bel of e-mail mij gerust; ik ben iedere maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdag aanwezig op kantoor in Roermond.

Graag tot ziens!
Manon Brinkerhof