Ben jij starter en heb je vragen?
Neem contact met ons op

Ben jij starter en heb je vragen?
Neem contact met ons op

Home » contact hypotheken starter
Raymond Naedenoen in gesprek met starters voor een hypotheekadvies VBA Roermond

Welke vragen heb jij over het kopen van je eerste woning?

Als starter een woning kopen; waar begin je? Wij kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Daarom geven wij je op deze plek de gelegenheid al je vragen te stellen en/of een afspraak te maken. Wil je weten welke hypotheekvormen er zijn? Of wat is ook alweer het verschil tussen je bruto en netto inkomen? Of misschien vraag jij je wel af hoe een starterslening of familiehypotheek werkt? Kort samengevat; vraag maar raak! Onze hypotheekadviseurs zullen je vragen zo snel en duidelijk mogelijk beantwoorden.

 

Vind je het prettig je vragen te stellen in een persoonlijk gesprek met één van onze hypotheekadviseurs? Dan kan dit uiteraard ook. Bel of stuur een e-mail naar hypotheken@vbaregio.nl, dan plannen wij een vrijblijvende afspraak bij jou thuis of bij ons op kantoor.

 

Wist je dat..
wij aangesloten zijn bij het Gecertificeerd Aankoopbegeleiders Register? In dit register staan hypotheekadviseurs die tevens gespecialiseerd zijn in de begeleiding van het aankoopproces van een woning of appartement.

 

Het is belangrijk dat jij als starter de juiste informatie ontvangt over alles wat te maken heeft met het kopen van je eerste woning. Daarom staan wij voor je klaar.

 

(0475) 52 92 90
Openingstijden kantoor
Maandag t/m vrijdag van 08.30u tot 17.00u
Ps. lees hier hoe wij om gaan met je persoonsgegevens

Vul het contactformulier in

    Je naam (verplicht)

    Je email (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht

    Bestand uploaden