Corona update mei 2020 VBA Sint Odiliënberg

Corona update | onze deuren gaan weer open van 09.00 tot 17.30

Zoals je weet volgen wij de adviezen van het RIVM op de voet. Daarom hebben wij sinds 12 maart 2020 aangepaste openingstijden gehanteerd. Tevens hebben we maatregelen getroffen met betrekking tot afstand houden en extra hygiëne op kantoor. Het was even wennen maar mede dankzij jouw begrip heeft iedereen snel zijn weg gevonden in de ‘nieuwe’ manier van werken. Daarom vanaf deze plek: Dank je wel voor de medewerking! 

De afgelopen 2 weken merken we dat tijdens de algemene openstelling van 09.00 tot 12.00 de bezoeken op kantoor in Sint Odiliënberg toenemen. Hierdoor komt het vaker voor dat klanten buiten moeten wachten en wordt afstand houden een steeds grotere uitdaging. Om er voor te zorgen dat deze bezoeken verspreidt worden over de hele week, hebben wij besloten per 18 mei 2020 onze deuren weer iedere werkdag te openen van 09.00 tot 17.30. Ons kantoor in Roermond is geopend tussen 08.30 en 17.00.

Voor de gezondheid van ons allemaal blijft ons advies; kom alleen naar kantoor als het echt niet anders kan. Daarnaast blijven de maatregelen op kantoor ongewijzigd. Wil je weten welke maatregelen dit precies zijn? Lees hier verder.