Adviseur zakelijk Dennis van Dijk

Dennis van Dijk ‘Verzekeren is 1 aspect in het omgaan met risico’s.’

De grootste kracht van VBA zijn onze medewerkers. Met hun kennis en ervaring zorgen zij dat jij het advies en de ondersteuning krijgt die je nodig hebt om zo zorgeloos mogelijk te ondernemen. Ken je onze collega Dennis al? Middels een flitsinterview stelt hij zich kort voor en deelt hij graag een aantal tips met je. 

Wat is je naam?
Dennis van Dijk

Waar ben je woonachtig?
Herten

Hoelang werk je bij VBA?
Sinds 01-11-2021

Welke functie vervul je bij VBA?
Adviseur zakelijk

Wat is volgens jouw de unieke eigenschap van VBA?
Persoonlijk, dichtbij en vakkundige dienstverlening.

Hoe zou je de werkwijze van VBA willen omschrijven?
Zeer betrokken team, dat plezier en ervaring uitstraalt waardoor een prettige werksfeer aanwezig is. Een mooie locatie om mensen te ontvangen waardoor mensen zich welkom voelen in ons kantoor.

Wat vindt je het allerleukste aan je werk?
De variatie. De ene dag heb je een gesprek met een slager en de dag erna ben je in gesprek met een eigenaar van een koeriersbedrijf of de manager van een professioneel motorcrossteam.

Welke algemene tip zou je graag aan klanten willen geven?
Verzekeraars zijn steeds kritischer en nemen niet meer alle risico’s aan. Verzekeren is 1 aspect in het omgaan met risico’s. Door risicomanagement worden alle aspecten van risico’s in kaart gebracht waardoor verzekeren in sommige gevallen niet eens meer nodig is. Bij VBA kun je ook terecht voor risicomanagement.

Wat zou je onze klanten nog willen meegeven?
Je kunt overal een polis aanvragen. Je kunt overal je premie betalen. Het gaat erom dat het verzekeringspakket aansluit op de risico’s en je behoeften en als zich dan een schade voordoet, moet je kunnen terugvallen op een tussenpersoon die opkomt voor je belangen.

 

Wil je de risico’s van je onderneming in kaart brengen? Of heb je simpelweg een vraag? Twijfel niet en neem contact met mij op.
Ik maak graag persoonlijk kennis met jou én je onderneming.

Neem hier contact mij op
Dennis van Dijk | Zakelijk adviseur
Registeradviseur Verzuim- en Inkomensmanagement
dd@vbaregio.nl
(06) 21 61 60 59