Wij zijn Zelfstandig Adviseur van
RegioBank Sint Odiliënberg

Wij zijn Zelfstandig Adviseur van
RegioBank Sint Odiliënberg

Home » financiën
RegioBank Sint Odiliënberg

vba financiën

Om jou zo breed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij sinds 1960 een agentschap van RegioBank. Een klantvriendelijke bank in de buurt met eenvoudige producten. Bij ons kun je altijd even binnenlopen. Of je nu een grote of kleine vraag hebt en wat je financiële situatie ook is. We zijn goed in ons vak maar wij zijn zeker niet anders dan jij. We spreken dezelfde taal en hebben dezelfde behoeftes. We zijn bezig met zaken die voor jou belangrijk zijn en vertalen jouw financiële wensen naar begrijpelijke oplossingen. Gepensioneerd, samenwonend, scholier of pasgeboren: wij zijn er voor het hele gezin. Lees gerust verder of kom naar ons kantoor in Sint Odiliënberg, we maken graag kennis met je.

Op deze pagina vertellen we je meer over de producten van RegioBank en de daarbij behorende service.

 

Wij zijn RegioBank Sint Odiliënberg

Betalen

Het betaalpakket Plus Betalen van RegioBank is eenvoudig en flexibel. Het biedt verschillende betaalopties zoals een pinpas en internet bankieren. Daarnaast kun je altijd terugvallen op de ouderwetse overschrijvingsformulieren en de persoonlijke service bij ons op kantoor.

Sparen

Wil je geld opzij zetten voor die nieuwe auto, studie voor je kind of een verre reis? Bij RegioBank heb je de keuze uit verschillende spaarrekeningen. Wij hebben voor iedere leeftijd en ieder spaardoel een passende spaarrekening. Het is tenslotte altijd slim om te sparen.

Online je bankzaken regelen

Het is fijn om te weten dat er altijd iemand voor je klaar staat maar vaak is het ook prettig als je zelf de bankzaken kunt regelen. Hiervoor kun je gebruik maken van RegioBank internet bankieren, een snelle en veilige manier om je bankzaken online te regelen. Heb je een tablet of smartphone? Dan kun je ook de RegioBank mobiel bankieren app downloaden. Super handig voor onderweg! Online je bankzaken regelen én persoonlijke service; bij de Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Sint Odiliënberg heb je het beste van twee werelden.

Lenen

Lenen doe je natuurlijk liever niet, omdat dit geld kost. Maar soms kan het niet anders. Bijvoorbeeld als je spaargeld te kort komt en op korte termijn extra geld nodig hebt. Laat je adviseren door ons en je zult zien dat verantwoord lenen een goede oplossing kan zijn.

 

  • Verantwoord lenen
  • Persoonlijk advies en begeleiding
  • Géén advieskosten

Betalen en sparen voor de jeugd

Bankieren bij de RegioBank kan van jongs af aan met Jongwijs; dit educatieve pakket van de RegioBank groeit stap voor stap uit tot een volwaardig spaar- en betaalpakket voor je (klein)kind. Jong geleerd is oud gedaan!

Een persoonlijke RegioBank adviseur

Een persoonlijk adviseur, een vertrouwd gezicht, iemand die weet wat er speelt. We nemen de tijd en horen graag wat je bezig houdt, zodat wij op ieder moment een passend advies kunnen geven. Wil je graag uitleg over internet bankieren, wil je overstappen met je bankzaken of ben je de pinpas verloren? Je wordt altijd geholpen door iemand die je kent. Persoonlijke service op het moment dat jij dit wenst; dat maakt bankieren een stuk relaxter.

“Ik ben je persoonlijke RegioBank adviseur.
Ik help je graag verder op ons kantoor in Sint Odiliënberg”

Adviseur Bankzaken

Geertje van Damme

Adviseur Bankzaken

Mogen wij handige tips met je delen?

Persoonlijke tips en informatie omtrent je financiën, verzekeringen en hypotheken. Stuur je e-mailadres en wij doen de rest!