Betalen

Betalen

Home » financiën » betalen

RegioBank betaalpakket

Wij houden van eenvoud en duidelijkheid, hier sluit het RegioBank betaalpakket Plus Betalen naadloos op aan. Een compleet betaalpakket met alles om je dagelijkse bankzaken te regelen zoals jij dit wilt. Het RegioBank betaalpakket bestaat uit:

 

  • Betaalrekening met pinpas
  • Internet bankieren
  • Rekeningafschriften (digitaal of per post)
  • Overschrijvingsformulieren
  • Roodstand mogelijkheid
  • Creditcard (aanvulling op betaalpakket)

Voor de jongste van het gezin hebben wij een speciaal RegioBank spaar- en betaalpakket JongWijs. Dit betaalpakket loopt vanaf 18 jaar door in de Jongerenbetaalrekening

Pinnen RegioBank pinpas betaalautomaat

Betaalrekening met pinpas

De RegioBank pinpas is een wereldpas, dit betekent dat je letterlijk overal ter wereld kunt pinnen. In winkels, bij bedrijven en buiten in de geldautomaat. Als de betaalrekening op twee namen staat kun je een extra pinpas aanvragen, wel zo handig als je een keer alleen wilt gaan shoppen. Ben je in de stad en is er géén RegioBank geldautomaat in de buurt? Geen zorgen, je kunt ook bij een andere bank tot 1000 euro per dag pinnen. Het maakt niet uit waar je naar toe gaat, met de RegioBank pinpas heb je altijd je geld bij de hand

 

  • Contactloos betalen
  • Pinpas vergeten? Betaal met je smartphone!

Creditcard

Met de RegioBank wereldpas kun je overal pinnen. Toch komt het voor dat in het buitenland een creditcard gevraagd wordt, bijvoorbeeld voor het huren van een auto of als je een vakantie via internet wilt boeken. Via Regiobank kun je een creditcard aanvragen die gekoppeld wordt aan je RegioBank betaalrekening. Deze creditcard is in samenwerking met ICS ontwikkeld en sluit volledig aan op de producten van de RegioBank. Meer betaalgemak, zónder poespas en voor een betaalbare prijs. Wil je graag hulp bij het aanvragen van een creditcard? Geef even een belletje, dan plannen we een afspraak in.

Met het RegioBank betaalpakket kun je internet bankieren maar is niet verplicht

Internet bankieren

Wij vinden het belangrijk dat je de bankzaken kunt regelen wanneer jij dit wilt. Naast de vertrouwde overschrijvingsformulieren en de persoonlijke service, kun je ook thuis je bankzaken zelf regelen met RegioBank internet bankieren en RegioBank mobiel bankieren. Eenvoudig, veilig en snel!

RegioBank betaalpakket openen?

“Wil je graag een RegioBank betaalrekening openen of heb je nog vragen? Neem gerust met mij contact op of met één van mijn collega’s. Omdat bankzaken vertrouwelijke gegevens zijn maken wij eerst graag persoonlijk kennis met jou.”

“Als je na de kennismaking echt de overstap wilt maken, gaan wij graag voor je aan de slag! Met behulp van de overstapservice zorgen wij er voor dat overstappen naar je nieuwe RegioBank betaalrekening geen rompslomp met zich mee brengt.”

Lijanne Simons - Körver adviseur Verzekeringen en Bankzaken

Lijanne Simons

Adviseur Verzekeringen en Bankzaken

Mogen wij handige tips met je delen?

Persoonlijke tips en informatie omtrent je financiën, verzekeringen en hypotheken. Stuur je e-mailadres en wij doen de rest!