JongWijs van RegioBank

JongWijs van RegioBank

Home » financiën » betalen » betalen en sparen voor jeugd

Jong geleerd is oud gedaan

Kinderen die jong leren omgaan met geld zijn op latere leeftijd beter in staat verstandige financiële keuzes te maken. Met JongWijs van RegioBank geven wij ondersteuning op het gebied van financiële educatie van je zoon of dochter. Dit kosteloze pakket is voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar. Het begint met een spaarrekening en groeit stap voor stap uit tot een volwaardig spaar- en betaalpakket.

Met Jongwijs van Regiobank kun je als ouder je kind leren omgaan met geld. Je kind krijgt leuke en leerzame tips van ons. Tegelijkertijd krijg jij als ouder ook jaarlijks post van ons. Interessante informatie, praktische tips en leuke spelletjes om samen met je kind te doen. Je kiest uiteindelijk zelf in welk tempo jij je dochter of zoon wijzer in geldzaken maakt en wij staan altijd voor je klaar als je vragen hebt.

JongWijs rekening RegioBank Roermond

Jongwijs spaarrekening

JongWijs van RegioBank start met de JongWijs spaarrekening. Deze kan geopend worden vanaf de geboorte. Deze spaarrekening is voor je kind zelf, zodat hij of zij kan ontdekken wat sparen precies is. Samen met je kind het spaarpotje komen legen bij de bank: een kleine belevenis én nog leerzaam ook!

 

Wil je meteen vanaf de geboorte van je kind beginnen met sparen voor zijn of haar toekomst? Doe dit met de Zilvervlootspaarrekening van RegioBank.

Jongwijs betaalrekening

Vanaf 8 jaar komt er de JongWijs betaalrekening bij. En met jouw toestemming ook een pinpas, tot 12 jaar is dit een Jeugdpas mét weeklimiet. Internet Bankieren en Mobiel Bankieren zijn ook mogelijk maar is uiteraard niet verplicht.

 

Vanaf 8 jaar kan je kind via internet bankieren alleen tussen zijn of haar eigen rekeningen bij RegioBank overboeken. Vanaf 12 jaar ook naar rekeningen van anderen. Zo leert je kind dus stap voor stap sparen, betalen, Internet Bankieren en Mobiel Bankieren, met één pakket.

Wist je dat.. wij ieder jaar mee doen aan de Week van het Geld?
In deze week geven wij gastlessen in groep 7 en 8 van de basisschool. Ieder jaar is er een ander thema waarbij we tijdens de gastles samen met de leerlingen de Cashquiz gaan. Op deze manier zorgen we er voor dat leerlingen op een speelse manier gaan nadenken over omgaan met geld.

 

Ben je ouder (of leerkracht) en wil je de klas van jouw kind aanmelden voor een gastles? Klik hier om een e-mail te sturen naar ons kantoor.

Regiobank jongerenbetaalrekening Roermond

Jongerenbetaalrekening

Wanneer je kind 18 jaar oud wordt, gaat er een nieuwe wereld voor hem of haar open. Meer zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Bij deze levensfase past de Jongerenbetaalrekening van Regiobank perfect. Deze rekening is kosteloos tot de 27e verjaardag en heeft de volgende opties:

 

 

Mede door het kosteloze karakter maakt deze rekening onderdeel uit van ons Studentenpakket.

“Kom met je zoon of dochter naar kantoor.
Ik vertel jullie graag meer over JongWijs van RegioBank”

Adviseur Bankzaken

Geertje van Damme

Adviseur Bankzaken

Mogen wij handige tips met je delen?

Persoonlijke tips en informatie omtrent je financiën, verzekeringen en hypotheken. Stuur je e-mailadres en wij doen de rest!