Online je bankzaken regelen

Online je bankzaken regelen

Home » financiën » online bankieren

RegioBank internetbankieren

RegioBank is de vertrouwde bank in de buurt met alle moderne gemakken voorzien. Voor onze persoonlijke service ben je altijd van harte welkom op ons kantoor in Sint Odiliënberg. Wil je thuis zelf je bankzaken regelen dan kan dit ook, via RegioBank internetbankieren. Dit is een beveiligde omgeving waar alleen jij toegang tot hebt met je persoonlijke RegioBank digipas. Ieder moment van de dag kun je betalingen doen, heel handig als je vaak iets online besteld. De meeste Nederlandse webwinkels

werken namelijk met iDEAL; een veilige manier van online betalen dat ondersteund wordt door de RegioBank. Met RegioBank internetbankieren heb je de vrijheid om je bankzaken te regelen waar en wanneer jij wilt. Wil je nog meer vrijheid? Dan is ons advies de RegioBank mobiel bankieren app te downloaden. Lees vooral verder als je meer wilt weten!

 

Heb je al internetbankieren van RegioBank en wil je inloggen? Klik dan hier!

RegioBank mobiel bankieren

’s Avonds voor de tv, op vakantie of zo vanuit je binnenzak: met de Regiobank mobiel bankieren app heb je altijd je bankzaken bij de hand. Hoe handig is het als je direct kan overboeken? Je hebt geen computer of digipas nodig. Gewoon inloggen via de app, betaalgegevens invoeren en met je digitale handtekening is het meteen geregeld! Makkelijk en snel maar zeker ook veilig. Je moet altijd inloggen met een 5-cijferige code, dit is tevens je digitale handtekening voor het accorderen van overboekingen.

“Wil je ook RegioBank internetbankieren?
Stuur mij een berichtje”

Adviseur Bankzaken

Geertje van Damme

Adviseur Bankzaken

Mogen wij handige tips met je delen?

Persoonlijke tips en informatie omtrent je financiën, verzekeringen en hypotheken. Stuur je e-mailadres en wij doen de rest!