Sparen bij RegioBank

Sparen bij RegioBank

Home » financiën » sparen

Sparen levert je meer op dan je denkt

Of je nu spaart voor het kopen van een huis of voor een financiële buffer: sparen geeft vrijheid, zekerheid en rust. Het geeft vrijheid op het moment dat je daadwerkelijk die verre reis kan maken. Het geeft zekerheid wetende dat je dochter later kan studeren en het biedt rust wanneer je de kapotte wasmachine kan laten maken. Wij hebben voor ieder spaardoel

een passende RegioBank spaarrekening. Wil je maandelijks sparen of geld vast zetten voor langere tijd? Wat je spaarwensen ook zijn: je geld staat bij ons veilig én wij geven je levenslang persoonlijk advies.

Sparen voor je (klein)kind

De geboorte van je (klein)kind: een droom die werkelijkheid wordt. Ook je kind heeft dromen die vroeg of laat uitgroeien tot serieuze toekomstplannen zoals studeren, reizen of misschien wel een eigen bedrijf beginnen. Met de Zilvervloot spaarrekening help je de dromen van je zoon of dochter waar te maken. Vanaf de geboorte mag er per jaar maximaal € 600,- gespaard worden waarover ieder jaar een variabele spaarrente vergoedt wordt. Daarnaast krijgt je kind op zijn of haar 18e verjaardag een bonus cadeau!

 

  • Sparen vanaf geboorte
  • Met bonus
  • Sparen voor later

Sparen voor je huis

Een huis kopen is niet meer zo eenvoudig als vroeger. Bij het kopen van een huis wordt verwacht dat je genoeg eigen geld inbrengt. Ook voor het aangaan van een huurcontract of extra aflossen op de hypotheek is het slim om extra te sparen.

Sparen voor je pensioen kan ook met een RegioBank spaarrekening

Sparen voor je pensioen

Pensioen is misschien een ingewikkelde ver-van-mijn-bed-show, toch is het nooit te vroeg om je er in te verdiepen. Als je met pensioen gaat kun je uit verschillende bronnen inkomen krijgen, zoals AOW en werknemerspensioen. Soms kan het zijn dat dit niet voldoende is om in de gewenste levensstandaard te voorzien.

 

De Aanvullend Pensioen spaarrekening van de Regiobank kan uitkomst bieden. Op deze spaarrekening kun je fiscaal voordelig sparen tegen een variabele óf vaste spaarrente. Hoeveel je per jaar mag sparen voor je pensioen is afhankelijk van je fiscale jaarruimte. Wat fiscale jaarruimte is en hoe je dit berekent leggen wij je graag uit. En als je dit wilt kunnen we ook meteen kijken of de Aanvullend Pensioen spaarrekening voor jou een passende oplossing is.

“Ik vertel je graag meer
over onze RegioBank spaarrekeningen”

Sandra Knippenberg adviseur Verzekeringen en Bankzaken

Sandra Knippenberg

Adviseur Verzekeringen en Bankzaken

Mogen wij handige tips met je delen?

Persoonlijke tips en informatie omtrent je financiën, verzekeringen en hypotheken. Stuur je e-mailadres en wij doen de rest!