Spaarrente vastzetten

Spaarrente vastzetten

Home » financiën » sparen » spaarrente vastzetten

Spaarrente vastzetten maar
je spaargeld niet

Het principe van spaargeld vastzetten tegen een vaste rente; daar ben je waarschijnlijk al bekend mee. Maar het is dus ook mogelijk alleen de spaarrente vast te zetten terwijl je spaargeld vrij opneembaar blijft. Handig als je graag weet waar je aan toe bent maar toch de mogelijkheid wilt hebben je geld boetevrij op te nemen. Wil je weten of deze spaarvorm bij je past? Allereerst is het belangrijk te bekijken wat voor spaartype je bent. Ga je voor het hoogste rendement of kies je liever voor zekerheid?

Wat voor spaarder je bent staat vaak in verbinding met het spaarvermogen dat je hebt. Daarnaast is het afhankelijk van de levensfase waarin jij je bevindt, wat je gehele financiële situatie is én hoe de huidige spaarmarkt eruit ziet. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Mocht je eerst willen weten hoe het werkt, lees dan vooral verder. Hier beneden leggen wij uit hoe de Groeirente spaarrekening van RegioBank werkt.

Spaarrente vastzetten in Groeirente RegioBank

Groeirente spaarrekening van RegioBank

Met Groeirente profiteer je van een vaste rente én je kunt altijd je geld opnemen. Bij Groeirente leg je een bedrag in van minimaal € 500. Hoe langer je dit bedrag laat staan, hoe hoger de rente wordt. Je weet dus vooraf hoe snel en hoe hoog je rente oploopt. Je kunt de spaarrente voor maximaal 5 jaar vastzetten. Tussentijds geld opnemen is geen enkel punt, je betaalt hier géén boeterente voor. Bovendien behoud je jouw groeiende rente over het eventueel resterende saldo dat in de Groeirente spaarrekening blijft staan. Tussentijds geld bijstorten kan niet. Je kunt er wel voor kiezen om een nieuwe Groeirente te openen met de dan geldende spaarrentes.

 

LET OP
Dit product is niet meer af te sluiten per 1 maart 2021. Bestaande Groeirente spaarrekeningen blijven gewoon doorlopen.

“Zullen we samen bekijken
welke spaarvorm bij jou past?”

Spaarrente vastzetten met groeirente van RegioBank

Geertje van Damme

Adviseur Bankzaken

Mogen wij handige tips met je delen?

Persoonlijke tips en informatie omtrent je financiën, verzekeringen en hypotheken. Stuur je e-mailadres en wij doen de rest!