Geslaagdenactie RegioBank met vlag en wimpel geslaagd

YEAH! Geslaagd. Eindelijk is het diploma in the pocket. Wat volgt zijn kaartjes, appjes, e-mails, telefoontjes, bloemen. De felicitaties komen via vele wegen. Maar meestal niet heel persoonlijk. De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank binnen de Alpina Group pakken dit anders aan. Zij gaan de wijken in op zoek naar vlaggen. En naar schooltassen of -boeken die nonchalant uit het raam hangen. Vervolgens bellen ze aan en feliciteren de opgeluchte gelukkigen. Een praatje. Een cadeautje. De jongens en meiden genieten van de persoonlijke aandacht.

De jeugd is de toekomst
Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank zijn wij persoonlijk en betrokken. De bank op de hoek van de straat. Wij weten wat er zich in de buurt afspeelt. Met deze geslaagdenactie wordt benadrukt dat we midden in de samenleving staan. Dat we een belangrijk onderdeel zijn van een dorp. En hiermee onderstrepen we ook het belang van de jeugd, de toekomst. De jongeren gaan de ‘wijde’ wereld in. Voor een deel op eigen benen. Ook wat financiën betreft. Dan is het handig dat er een bank in de buurt is waar ze met al hun vragen terechtkunnen.

Je geeft jongeren een stukje aandacht
Vrijdag 10 juni. Dé dag van de actie. Zelfstandig Adviseurs van RegioBank verspreid over het land gingen op pad voor de geslaagdentour. Sommigen in het rood, anderen in rood/wit, weer andere adviseurs in hun normale outfit. In auto’s en op fietsen speurden ze de gevels af. Op zoek naar rood, wit en blauw. Wilma Elburg-Lammers van Heilbron Aalten ging op een versierde rode RegioBank fiets het Gelderse Aalten in. “De tour van een collega en mij leverde leuke reacties op. Je feliciteert de geslaagden, vraagt wat ze hierna gaan doen en overhandigt een cadeautje. Je geeft de jongeren zo een stukje aandacht. Dat voelt goed.”

“We kregen alleen maar positieve reacties. Zelfs als we jongeren wakker belden. Eerst deden ze nog met slaperige ogen de deur open. Maar als we hen dan het cadeautje overhandigden, zagen we opeens toch een grote glimlach verschijnen. Daar doen we het voor.”


Kriskras door 6 dorpen
Hier in Limburg werden presentjes uitgedeeld door onze collega Lijanne: “Ik ben kriskras door 6 dorpen heen gereden. Met 50 cadeaudoosjes. In één ervan zat een golden ticket van lokaal restaurant Le Carrefour Preuf & Proost. Waarmee we iemand éxtra blij gemaakt hebben. Maar los hiervan zijn de reacties enorm leuk. Ook van de ouders. Want sommige pubers lagen nog in bed of waren niet thuis.”

Grote glimlach daar doen we het voor
Richard Souisa van Heilbron Apeldoorn en zijn collega mochten rondrijden in een gloednieuwe Mini; gesponsord door Dusseldorp MINI Apeldoorn. 50 presentjes waarvan 1 mét een felbegeerd golden ticket van restaurant Mr. Murk in diezelfde stad. “We kregen alleen maar positieve reacties. Zelfs als we jongeren wakker belden. Eerst deden ze nog met slaperige ogen de deur open. Maar als we hen dan het cadeautje overhandigden, zagen we opeens toch een grote glimlach verschijnen. Daar doen we het voor.”

Ben jij ook geslaagd?
En hebben we jou gemist? Wat jammer. Maar niet getreurd. Ook jij krijgt van ons een mooi cadeautje: Open vóór 31 juli 2022 een betaal- en spaarrekening bij de Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Sint Odiliënberg – op vertoon van jouw pas behaalde diploma van de middelbare school – en wij storten de eerste € 25,-. Tof, hè?! Wil je meer weten? Neem contact met ons op via 0475 52 92 92 of stuur een e-mail naar Geertje gvd@vbaregio.nl  

*deelnemende kantoren Heilbron Doetinchem, Heilbron Emmeloord, Heilbron Lemmer, Sinke Vollehove, Heilbron Apeldoorn, Heilbron Didam/Beek, Heilbron Aalten, Ekelenkamp in Nijverdal, Hemelraad en Keijzer in De Lier en VBA in Sint Odiliënberg.