Héé, nieuwsgierige lezer!

Leuk dat je even langskomt en stilstaat bij wie je nu eigenlijk gaat helpen met jouw financiële zaken. Mijn naam is Bram Jansen en ben in juli 2020 het avontuur aangegaan als Junior Hypotheekadviseur bij (Paul Vossen &) VBA in Roermond. Op dit moment sta ik samen met mijn collega’s Romee, Manon, Kelly én Gerrie onze klanten te woord in de binnendienst van onze hypotheekafdeling. Hier doe ik ervaring op om uiteindelijk door te groeien tot Erkend Hypotheekadviseur.

Dan even kort over mijn achtergrond. Ik ben 25 jaar jong en woon samen met mijn vriendin Inge in de binnenstad van Roermond. Mijn roots liggen in het zogeheten gebied dat ook wel “Aan de andere kant van de Maas” wordt genoemd, zijnde in het Leudal. Wat ik leuk vind om te doen in mijn vrije tijd? Ik maak graag muziek, ben zeer regelmatig in de sportschool te vinden en hou ervan om samen met vrienden en familie te proosten op het leven!

Al jaren lang ben ik geïnteresseerd in de huizenmarkt en alles wat komt kijken bij “Gewoon lekker wonen”. Aangezien hier in veel gevallen een hoop geregel en stress bij komt kijken, leek het mij fantastisch om mensen hierin te helpen. Als Junior Hypotheekadviseur bij VBA heb ik de kans gekregen om dit ook daadwerkelijk te kunnen doen.

Heb je vragen of wil je een vrijblijvend gesprek met mij en mijn collega over een nieuwe hypotheek of de mogelijkheden binnen je huidige hypotheek? Bel of e-mail mij gerust; ik ben iedere werkdag aanwezig op ons kantoor in Roermond.

Graag tot ziens!

Bram Jansen