hypotheekadvies
in regio Roermond

hypotheekadvies
in regio Roermond

Home » hypotheken
hypotheekadviseur roermond

vba hypotheken

Het kopen van een woning is een belangrijke stap. We kunnen ons voorstellen dat je heel wat vragen hebt. Hoe kan ik mijn maximale hypotheek berekenen? Neem ik mijn hypotheek mee of kan ik deze beter oversluiten? Dit en nog veel meer kunnen wij voor je uitzoeken. Als erkend hypotheekadviseur mogen wij je adviseren en begeleiden tijdens je zoektocht naar de beste hypotheek voor jou. Een lage hypotheekrente is gunstig maar goede voorwaarden zijn net zo belangrijk. Waar je bij grote banken vaak de keuze hebt uit één hypotheekverstrekker, heb je bij ons de keuze uit meer dan 20 verschillende hypotheekverstrekkers. Dat maakt ons onafhankelijk hypotheekadviseur. Door onze betrokkenheid en jarenlange ervaring in regio Roermond gaat het bij ons verder dan alleen hypotheekadvies. Ook na het afsluiten of oversluiten van je hypotheek kun je bij ons terecht voor vragen, begeleiding en advies. Een zorgeloos woongenot voor jou en je gezin, dát is ons streven.

Persoonlijk hypotheekadvies regio Roermond

Hypotheekvormen

Aflossingsvrij, spaarhypotheek, beleggingshypotheek of toch annuïteiten? De keuze is reuze! Maar waarom zijn er zoveel hypotheekvormen? Wanneer je een hypotheek afsluit betaal je een maandelijks bedrag dat meestal bestaat uit een gedeelte rente en een gedeelte aflossing. Iedere hypotheekvorm heeft een andere manier van aflossen. De manier van aflossen heeft weer invloed op het recht van hypotheekrenteaftrek. Vanaf 2013 kom je alleen in aanmerking voor hypotheekrenteaftrek als je een annuïteiten of een lineaire hypotheek afsluit. Dit zijn dan ook de meest voorkomende hypotheekvormen tegenwoordig. Afhankelijk van jouw situatie en wensen moet uit ons advies naar voren komen welke hypotheekvorm het beste bij je past.

 

Eerste huis kopen?

Heel spannend, het kopen van je eerste huis! Ga je wonen in een stad zoals Roermond of toch liever in een dorp? Wil je een appartement of een huis? Een grote of kleine tuin? Huizen bezichtigen en ontdekken wat je belangrijk vindt is natuurlijk hartstikke leuk! Grote kans dat deze zoektocht begint met de vraag ‘Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?’ Een vraag die wij graag voor je beantwoorden. Ook als je géén vast contract hebt is het de moeite waard om te kijken wat je maximale hypotheek is. Als je van te voren weet wat je kunt lenen, weet je ook precies welke huizen binnen je budget vallen. Heb je een huis gevonden? Dan gaan we na de inventarisatie aan de slag met het hypotheekadvies. Zaken zoals startershypotheek, hypotheekrenteaftrek, NHG en overlijdensrisico- verzekering zullen aan bod komen. Als je starter bent kan het zijn dat deze benamingen je weinig tot niets zeggen. Begrijpelijk hoor! Het is dan ook onze taak tijdens het adviestraject te zorgen voor een duidelijk verhaal. Je hypotheekadviseur is jouw  vast contactpersoon die precies weet wat er speelt.  Je word persoonlijk begeleidt van A tot Z. Ook als je goed en wel woont, staan wij voor je klaar. Hypotheekadvies in regio Roermond, ook voor jou.

In 7 stappen naar jouw VBA hypotheek

stap stap stap stap stap stap stap

(Telefonische) kennismaking

(Digitaal) aanleveren documenten

Oriënterend hypotheekgesprek

Hypotheekadvies op maat

Toelichting op hypotheekofferte en voorwaarden

Hypotheek, leven- en brandverzekering akkoord

Transport huis en hypotheek bij notaris

Stap

(Telefonische) kennismaking

Stap

(Digitaal) aanleveren documenten

Stap

Oriënterend hypotheekgesprek

Stap

Hypotheekadvies op maat

Stap

Toelichting op hypotheekofferte en voorwaarden

Stap

Hypotheek, leven- en brandverzekering akkoord

Stap

Transport huis en hypotheek bij notaris

nieuwbouw hypotheek roermond

Ander huis kopen?

Misschien wil je groter wonen omdat er een kleine opkomst is. Of wil je juist kleiner wonen omdat al je kinderen het huis uit zijn.Wat je verhuisreden ook is, je wilt graag een hypotheek die het beste past bij je nieuwe situatie. Ook dan kun je een beroep doen op onze deskundigheid als onafhankelijk hypotheekadviseur

 

Mijn huis staat onder water, wat nu?
De overwaarde van mijn huis gebruiken voor het kopen van een ander huis?
Ander huis kopen als mijn huis met overwaarde nog niet verkocht is, kan dat?
Hoe zit het met het recht op hypotheekrenteaftrek als ik een ander huis koop?
Kan ik mijn hypotheek meenemen?

Onze hypotheekverstrekkers

vakantiehuis kopen nederland

Tweede huis kopen?

Hier in de regio Roermond hebben wij het heel fijn. De mooie natuur op de Meinweg, de binnenstad van Roermond en de mooie landelijke plekjes in gemeente Roerdalen. Maar soms wil je gewoon even weg. Ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Hoe fijn zou het zijn als je dan een eigen vakantiehuis hebt? Aan de Nederlandse kust, op de Veluwe of gewoon wat dichter bij huis op een leuk vakantiepark. Deze droom zou zomaar werkelijkheid kunnen worden. Een goed advies, daar begint het mee.

Hypotheek oversluiten?

Je woont al een tijdje met veel plezier in je eigen huis. Je bent tevreden en er zijn geen verhuisplannen. Dat is natuurlijk hartstikke fijn!  Ben je ook nog tevreden met je hypotheek? Een hypotheek oversluiten kan zonder te verhuizen, bijvoorbeeld aan het einde van een rentevaste periode. Of omdat de hypotheekrente gunstiger is waardoor je bij oversluiten kunt besparen op je maandlasten! Nieuwsgierig?  Bel ons voor een second opinion. Wij kunnen voor je uitzoeken of oversluiten van je hypotheek interessant voor je is.

“Op zoek naar persoonlijk hypotheekadvies?
Dan ben je bij ons op de juiste plek!”

Raymond Naedenoen hypotheekadviseur VBA regio Roermond

Raymond Naedenoen

EFA Hypotheek en Financieel adviseur

Mogen wij handige tips met je delen?

Persoonlijke tips en informatie omtrent je financiën, verzekeringen en hypotheken. Stuur je e-mailadres en wij doen de rest!