Wij zijn er voor je in goede en slechte tijden | VBA Scheidingsadvies

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van je dochtertje! Zullen we de verzekeringspolissen voor je aanpassen? Indien gewenst geven we je ook graag advies over sparen voor de kleine. Is je zoon geslaagd voor zijn rijbewijs en heeft hij een auto gekocht? Wij zorgen dat hij goed verzekerd de weg op gaat. Of wij je kunnen helpen bij het kopen van je eerste woning? Ja natuurlijk! Laten we samen kijken naar je wensen en je hypotheekmogelijkheden in kaart brengen. Heb je ook aan je pensioen gedacht? Dan nemen wij dit meteen mee zodat je, wanneer het zo ver is, zorgeloos kunt genieten van je pensioen. Wij zijn er voor je tijdens de mooie momenten in je leven. Maar vergeet niet dat wij er ook voor je zijn tijdens de moeilijke momenten. Zoals het moment dat je beseft dat het niet langer werkt en je wilt scheiden…

Scheiden is een ingrijpende en vooral emotionele gebeurtenis. En dan moet ook nog van alles goed en snel geregeld worden. Waar moet je beginnen?! Het kan zijn dat je al besloten hebt om te scheiden of dat je er over nadenkt. Bij ons aankloppen voor scheidingsadvies klinkt misschien niet logisch maar dat is het juist wel. Scheiden begint vaak met de vraag ‘Wat zijn de financiële gevolgen en mogelijkheden?’ Als financieel adviseur kunnen wij snel duidelijkheid geven en indien nodig schakelen we andere specialisten in.

Is er naast financieel advies bijvoorbeeld ook behoefte aan mediation? Dan zorgen wij dat mediator Nicole Mollink van Scheiden met Aandacht aanwezig is bij het kennismakingsgesprek. Zij helpt je met het maken van duidelijke afspraken die in de praktijk uitvoerbaar zijn. Door met alle specialisten gelijktijdig om de tafel te gaan, kun jij op één en hetzelfde moment al je vragen stellen en de specialisten onderling kunnen meteen met elkaar schakelen. Op deze manier willen wij er voor zorgen dat het scheidingsproces niet langer duurt dan nodig is.

Van “Assurantiekantoor Van Birgelen” naar “VBA”
In 1960 gestart als verzekeringsagent zodat inwoners van het dorpje Sint Odiliënberg hun nieuw gekochte tv konden verzekeren. Anno 2020 is VBA (Van Birgelen Assurantiën) uitgegroeid tot allround financieel adviseur met een vestiging in Sint Odiliënberg en Roermond. Wij ondersteunen onze klanten volledig op het gebied van verzekeringen, financiën en hypotheken. Zowel zakelijk als particulier. In de afgelopen 60 jaar is er veel verandert maar we hebben onze kernwaarden Persoonlijk & Dichtbij nooit uit het oog verloren. Vanaf dag 1 staat onze klant centraal met als grootste prioriteit; financiële zekerheid en rust bieden. Lees hier meer over de geschiedenis van VBA.

 

*foto Nicole Mollink (Scheiden met Aandacht) en Jean van Birgelen (VBA)