Overstappen naar RegioBank

Overstappen naar RegioBank nu nóg makkelijker

Je bent niet meer tevreden bij je huidige bank. Maar overstappen naar een andere bank brengt zoveel rompslomp met zich mee.. is dat wel écht zo? Overstappen naar RegioBank is makkelijker dan je denkt.

Overstapservice
Makkelijk overstappen? Je rekeningnummer meenemen en klaar! Ja inderdaad, dat zou voor jou de meest makkelijke manier zijn, dus waarom kan dit dan niet? Omdat het simpelweg te ingewikkeld en te duur is. Om de overstap makkelijk te maken is het helemaal niet nodig je rekeningnummer mee te nemen. Er is namelijk de Overstapservice . Dit is een dienst die aangeboden wordt door je oude bank en RegioBank en er voor zorgt dat al je automatische betalingen 13 maanden lang doorgezet worden naar je betaalrekening bij RegioBank.

Kies je eigen pincode
Oké, met de overstapservice moet een nieuw rekeningnummer geen probleem zijn; een rekeningnummer hoef je immers niet te onthouden. Maar die pincode die je al jaren hebt, kun je die dan wél meenemen naar RegioBank? Ja dat kan! Het is namelijk mogelijk je pincode zelf aan te passen. Hoe gaat dit dan in z’n werk? Je gaat met de pinpas en pincode die je gekregen hebt van RegioBank naar een geldautomaat van RegioBank of SNS en volgt onderstaande stappen

  • Stop de pinpas in de automaat, toets je pincode in en kies ‘OK’
  • Kies in het menu voor ‘Pincode veranderen’
  • Toets je nieuwe zelfgekozen pincode in en kies ‘OK’
  • Toets je nieuwe pincode nog een keer in en kies ‘OK’
  • Je nieuwe pincode is klaar voor gebruik!

 

Pssst.. ben je al klant bij RegioBank en wil je toch een andere pincode? Dan kun je deze natuurlijk óók op bovengenoemde manier aanpassen.

Overstaphulp internet bankieren
Gebruik je internet bankieren bij je huidige bank, dan is de kans groot dat je een fijn gevuld adressenboek hebt met rekeningnummers waar je vaker geld naar overboekt. Het zou zonde zijn als deze gegevens verloren gaan. Daarom hebben wij de Overstaphulp. Met deze service kun je jouw bestaande adressenboek overzetten naar het internet bankieren van RegioBank. Je kunt gebruik maken van deze service als je overstapt van Rabobank, ING of ABN Amro naar RegioBank.

Hebben wij je er nog niet van kunnen overtuigen dat overstappen best makkelijk is? Neem dan gerust contact op met ons. We zijn op werkdagen tussen 09.00u en 17.30u bereikbaar via telefoon, WhatsApp en live chat. Uiteraard mag je ook bij ons binnen lopen op de Hoofdstraat 66 in Sint Odiliënberg.