koop lokaal gemeente roerdalen

Koop lokaal en draag bij aan een leefbare buurt

Goed contact met de buren, een bakker om de hoek, de sportvereniging op fietsafstand. Het zorgt er allemaal voor dat je prettig kunt wonen, werken en leven. En dat is in deze tijd misschien wel extra belangrijk.

Ondernemers kunnen in deze bijzondere tijden alle hulp gebruiken. Ook die van jou. Want als buurtgenoten helpen we elkaar graag. Daarom: koop vaker bij lokale ondernemers. Want als de bakker in de buurt blijft, blijft de slager ook. En de doe-het-zelfzaak ook. Zo zetten we ons in voor een buurt waar het fijn is om te wonen en te leven. En een aantrekkelijke buurt om te ondernemen.

Wij zijn een vertrouwd gezicht in de buurt
RegioBank is al ruim 100 jaar de bank in de buurt. In die tijd is RegioBank uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt. Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank en zelf zijn we ook lokale ondernemer. Wij zijn actief betrokken bij de buurt.

Het voordeel? We kennen jou en de buurt. Extra fijn dus dat wij je vaste aanspreekpunt zijn voor je financiële zaken. Zo kun je vertrouwen op deskundig advies, dat past bij je persoonlijke situatie.

Ook bankieren bij de buurtzame bank?
Stap over naar de bank die betrokken is bij jou én je buurt. Kies voor persoonlijk contact met een adviseur die je kent. En voor het gemak van altijd en overal bankieren via app en online. Maar ook op kantoor aan de balie. Wij helpen je graag met de overstapservice. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank weten we precies wat er moet gebeuren en helpen wij je hier ook bij.

Je bent van harte welkom bij ons op kantoor. Kom langs of bel voor een afspraak. Of maak alvast hier online kennis met het RegioBank team in Sint Odiliënberg.

Graag tot snel!

Geertje van Damme
Adviseur Bankzaken

 

Lokale ondernemers op de foto: Restaurant Biej Dave & MarieWijnboetiek Het SteenhuisGootzen ChocoladePaul Deckers Florale VormgevingAnytime FitnessEethoek de LindeboomPlus Crombach