Koop Lokaal bij Salon L’Herminez in Sint Odiliënberg

Gevestigd in de voormalige stallen van een woonboerderij op de Hoofdstraat in Sint Odiliënberg is salon L’Herminez niet alleen fraai gelegen. Al 23 jaar kun je hier terecht voor vakkundige behandelingen in een ontspannen atmosfeer.

Miriam L’Herminez runt de salon samen met haar dochter Celine. Samen zorgen ze voor een goed advies en bijpassende behandelingen en producten. Je kunt bij Miriam en Celine terecht voor diverse behandelingen, zoals pedicure en manicure, ontharen en massages. Daarnaast geven ze gezichtsbehandelingen die afgestemd zijn op je huidconditie. En ook voor perfecte wenkbrauwen en stralende wimpers ben je hier op de goede plek! Binnenkort breiden ze de behandelingen verder uit met permanente make-up!

Bij Salon L’Herminez zijn alle schoonheidsbehandelingen en producten 100% natuurlijk. Zo halen ze samen met jou het beste uit je huid. Op een natuurlijke en gezonde manier!

Kijk voor meer informatie op Facebook en Instagram. Je vindt salon L’Herminez onder @salonlherminez.


Hoofdstraat 16
6077 AN Sint Odiliënberg
(0475) 535 219
06 17 79 33 37

 

Koop in de buurt. Beter voor de ondernemer, beter voor de buurt. Juist nu hebben de ondernemers onze steun nodig! #kooplokaal