Koop lokaal bij Henk en Elvira

Koop lokaal bij Wijnboetiek ‘t Steenhuis in Vlodrop

Slijterij/Wijnboetiek Het Steenhuis, al 37 jaar gevestigd in het karakteristieke pand in Vlodrop aan de markt. Na 25 jaar horeca ervaring op het gebied van wijn & spijs combinaties, gastheerschap en leermeester, gaan Henk en Elvira in 2003 de uitdaging aan om Slijterij/Wijnboetiek Het Steenhuis over te nemen van Frits Schmitz. Voor Elvira een complete nieuwe uitdaging. In het verleden werkzaam geweest in de zorg, maar deelde altijd al de passie van Henk.

In de loop der jaren zijn wij gegroeid naar hoe wij nu zijn en hebben wij de winkel flink uitgebreid wat betreft het assortiment. Er is een veelzijdigheid aan producten.

Wijnen uit de beste wijnstreken, portwijnen, champagnes,  speciaalbier, likeuren, speciale jenevers en een groot assortiment fantastische whisky’s.

Voor streekproducten kunt u ook bij ons terecht,  zoals hartige en zoete lekkernijen, alcoholvrije pakketten ontbreken niet in ons assortiment.

Wij zijn steeds op zoek naar unieke cadeau’ s. Onze ‘Geluksproducten’ scoren zeer hoog, zowel bij bedrijven als particulieren. Naast de vooraf samengestelde pakketten is het natuurlijk mogelijk zelf een pakket samen te stellen. Samen met u, maken wij graag uw perfecte relatiegeschenk. In overleg selecteren we de juiste verpakking, en de inhoud van het geschenk.

Onze kracht zit hem in gastvrijheid, service, vakmanschap en flexibel zijn.

We nemen graag de tijd voor u en maken graag een afspraak buiten de openingstijden.

Wees welkom!

Santé!

Elvira en Henk Herber
Slijterij/Wijnboetiek Het Steenhuis
Grootestraat 3
Vlodrop (aan de markt)

 

Koop in de buurt. Beter voor de ondernemer, beter voor de buurt. Juist nu hebben de ondernemers onze steun nodig! #kooplokaal