Liz Housmans coaching

Liz Housmans Coaching | Hypnotherapie & Coaching

Op het moment zitten we in een verwarrende en heftige periode, die allemaal om ons uiterste aanpassingsvermogen vraagt. Dit is voor veel mensen buitengewoon zwaar waardoor men behoorlijk veel stress en spanning ervaart. Het gevolg hiervan is een gevoel van machteloosheid en eenzaamheid. Langere tijd blootgesteld worden aan stress kan overspannenheid en zelfs burn-out klachten in de hand werken. Dit is iets wat je natuurlijk wilt voorkomen en men dus extra alert moet zijn op de signalen hiervan.

Klachten in deze periode kunnen zijn:

  • Slaapstoornissen
  • Je ‘leeg voelen’, als verdoofd leven, angst- en paniekaanvallen, depressieve gedachtes
  • Concentratiemoeilijkheden en/of chaotische malende gedachten
  • Ongeduldig en vlug geïrriteerd zijn, niet kunnen ontspannen
  • Verlies van motivatie, gevoel te falen, gebrek aan zelfvertrouwen.


Hypnotherapie & Coaching
Hypnotherapie kan in deze onrustige tijd die er nu is voor mensen veel betekenen, om te zorgen dat de focus weer met vertrouwen op de toekomst gericht kan worden. Mijn werkwijze is holistisch, wat betekent dat ik naar jou als geheel kijk. Hier stem ik mijn behandeling op af zodat je een pakket met maatwerk afgestemd voor jou krijgt. Hypnotherapie is zowel een op zichzelf staande behandelmethode als een waardevolle ondersteuning voor de reguliere en complementaire geneeskunde.

“In de afgelopen jaren heb ik al veel mensen op succesvolle wijze met bovenstaande klachten kunnen behandelen en/of mee leren omgaan.”


Omgaan met Verlies
Onopgeloste emotionele gebeurtenissen kunnen van allerlei aard zijn, maar vaak gaat het om een dierbare overledene. Als de band gevoelsmatig onvoltooid was, blijft dit een sluimerende wond die gepaard gaat met gevoelens van bijvoorbeeld boosheid of spijt. Hypnotherapie werkt in de laag van het onderbewuste waar je deze gebeurtenissen kunt afronden, zodat dit ruimte schept om fysieke of mentale klachten in het heden te verhelpen.

Voor meer informatie verwijs ik graag naar mijn website Liz Housmans Coaching

 

10x per jaar stellen wij ruimte beschikbaar aan zakelijke klanten in onze nieuwsbrief en op onze website. Ben je klant en wil jij als ondernemer hier gebruik van maken?
Stuur een bericht naar Sandra Pouls of neem telefonisch contact met haar op via (0475) 52 92 92.