MKB advies Roermond
Ondernemen zonder zorgen

Maak uw keuze
particulieren
bedrijven

MKB advies Roermond
Ondernemen zonder zorgen

financiën advies sint odiliënberg
hypotheekadvies sint odiliënberg
verzekeringsadvies sint odiliënberg
financiën advies sint odiliënberg
hypotheekadvies sint odiliënberg
verzekeringsadvies sint odiliënberg
Bedrijfsrisico inventarisatie onder begeleiding van Jean van Birgelen | VBA MKB advies

MKB advies voor de ondernemer, door de ondernemer

Een uit de hand gelopen hobby, een passie voor het vak of een (overgenomen) familiebedrijf? Hoe dan ook, je bent 24/7 met je onderneming in de weer. Als financieel adviseur én ondernemer weten wij als geen ander voor welke uitdagingen je komt te staan.

 

Door de terugtrekkende overheid en verminderende service van grootbanken zien we dat steeds meer zaken op het bordje van de ondernemer zelf terecht komen. De behoefte aan specialistische kennis in bepaalde situaties blijft maar ondernemers weten vaak niet meer tot wie ze zich moeten wenden. Grote kans dat je dit als ondernemer herkent. Daarom bieden wij gebundeld MKB advies onder één dak in Roermond. We gaan niet op de stoel van je accountant of boekhouder zitten maar werken samen zodat we je compleet kunnen ondersteunen.

 

Wij zijn je allround MKB adviseur waarop je kunt terugvallen wanneer nodig. Op deze manier kun je met al je vragen terecht op één plek en zijn wij je vaste sparringpartner.

 

*foto Geertje van Damme RegioBank adviseur zakelijk, Roger Corstjens van Planbouw BV en Jean van Birgelen Gecertificeerd Risk Management Consultant

MKB rekening van RegioBank Sint Odiliënberg

Duurzaam MKB advies begint bij een
bedrijfsrisico inventarisatie

Als gecertificeerd RISK management consultant gaat ons advies verder dan alleen schade verzekeringen. Met een bedrijfsrisico inventarisatie brengen wij alle risico’s van je onderneming in kaart en start de analyse. Afhankelijk van je situatie zullen zaken zoals verzuimvoorzieningen, pensioen, arbeidsrecht, verzekeringen maar ook financieringen de revue passeren. Waar heb jij als ondernemer behoefte aan en wat is mogelijk? Samen sparren van ondernemer tot ondernemer. Vervolgens is het aan ons om met een passend advies te komen waarmee we samen aan de slag kunnen gaan.

 

Wist je dat.. Paul Vossen & Partners in Roermond sinds juli 2019 onderdeel uit maakt van VBA?

Financiering nodig?
Doe de VBA Financiering scan!

Heb je een specifieke financieringsbehoefte en wil je binnen een paar minuten weten in hoeverre het mogelijk is om een financiering aan te vragen? Doe de online Financiering scan. Hoe werkt het? Via de online VBA Financiering scan geef je antwoord op een aantal gerichte vragen. Op basis van jouw antwoorden krijg je gelijk te zien hoeveel kredietverstrekkers mogelijk geïnteresseerd zijn om te financieren. Wij krijgen hier een melding van en nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Vervolgens doorloop je samen met één van onze MKB adviseurs een aantal stappen om de financieringsaanvraag te kunnen doen.

Zakelijke rekening courant of lening aanvragen VBA MKB advies Roermond

vba media wall

Waar zouden we zijn zonder Whatsapp? Alleen al in Nederland zijn er naar schatting zo’n 12,5 miljoen gebruikers van het chatprogramma, wereldwijd enkele miljarden. Whatsapp innoveert steeds verder en werkt achter de schermen aan nieuwe toepassingen. En die komen al snel! ‘We appen’ of  ‘Stuur......

Cafetaria-eigenaar Mark Pollaert uit het Limburgse Posterholt vervolgt fotoserie van lokale ondernemers: “Niet achterom kijken, maar gewoon vooruit! Ik zou anders nooit begonnen zijn met een bezorgdienst.” Limburgse frites thuis bezorgd “Toen de eerste lockdown werd aangekondigd zaten met de handen in het haar”, zegt......

In tegenstelling tot je medewerkers ben je als ondernemer niet automatisch verzekerd bij (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid. Dat houdt in dat je tijdelijk of blijvend geen inkomen hebt wanneer je ziek wordt. Wat betekent dat voor jou privé? En voor je bedrijf? ‘Goedkoop is duurkoop’ of ‘Had......

Mogen wij handige tips met je delen?

Persoonlijke tips en informatie omtrent je financiën, verzekeringen en hypotheken. Stuur je e-mailadres en blijf op de hoogte!