Nieuwe naam
voor VBA

Nieuwe naam
voor VBA

Home » naamswijziging

Per 5 juni gaan wij over naar Alpina

Een nieuwe naam met de vertrouwde mensen. Als onderdeel van het landelijke merk Alpina blijven wij in staat om alle financiële dienstverlening onder één dak aan te bieden; van verzekeringen tot hypotheken en van pensioenen tot bankzaken.

De service die je van ons gewend bent, verandert niet. Je bent en blijft verzekerd bij de maatschappij waar jouw polissen zijn ondergebracht en wij blijven jouw persoonlijk adviseur op de hoofdstraat 66 in Sint Odiliënberg

Wat kun je de komende tijd verwachten?

Vanaf 5 juni 2023 communiceren wij vanuit de naam Alpina en kun je ons online vinden op www.alpina.nl.

 

Onze naam wijzigt; onze mensen en dienstverlening blijven. Je kunt nog steeds op werkdagen tussen 08.30u en 17.00u op de hoofdstraat in Sint Odiliënberg langs komen. Of jouw vertrouwde adviseur bellen/mailen voor vragen.

 

Je hoeft zelf dus niets te doen.

 

*collega’s Twan, Gerrie, Romee, Sandrina, Kelly en Sandra staan niet op de foto maar maken ook nog steeds onderdeel uit van ons team!

Wie is Alpina?

Alpina is onderdeel van Alpina Group. Een fusie van twee sterke merken in de financiële wereld: Heilbron Groep en Voogd & Voogd Groep. Een logische stap vooruit, omdat beide bedrijven elkaar goed aanvullen en versterken.

Waarom weer een overname/naamswijziging?

Wie is nu mijn contactpersoon? Verandert er iets in mijn verzekeringen? Wijzigt er iets in de dekking van mijn verzekeringen?

 

Deze én andere vragen beantwoorden we graag via onderstaande button. Staat jouw vraag er niet bij? Loop gerust bij ons binnen of neem contact met ons op via (0475) 52 92 90.

Mogen wij handige tips met je delen?

Persoonlijke tips en informatie omtrent je financiën, verzekeringen en hypotheken. Stuur je e-mailadres en wij doen de rest!