Nieuw jaar, nieuw team, nieuwe uitdaging!

Ik ben Erik van Huet en per 03-01-2022 ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan bij VBA. Na de afgelopen 20 jaar soortgelijke functies te hebben gehad bij Preventass, Meeùs en Zuiderhuis, kom ik nu met veel plezier het zakelijke team versterken bij VBA. Met mijn collega’s Dennis, Louis en Carla sta ik onze zakelijke klanten graag te woord.

Even kort over mezelf:
Ik ben 39 jaar en ik woon als co-ouder samen met mijn zoon Jari in Roermond. Wat doe ik in mijn vrije tijd? Ik kom graag in de sportschool, ben dagelijks bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling, luister graag naar muziek en coach ik het voetbalteam van mijn zoon in Linne.

Het mooie aan het verzekeringen vak is dat je de klant écht zorgen uit handen kunt nemen door samen naar de risico’s te kijken en deze eventueel af te dekken met een goede verzekering. Voor mij staat de klant áltijd centraal en zoek ik graag naar de beste oplossing. Dit op basis van een goede prijs en de best mogelijke voorwaarden.

Heb je vragen over zakelijke verzekeringen? Neem dan gerust contact op met mij of mijn collega’s. Ik ben elke werkdag aanwezig op ons kantoor in St. Odiliënberg.

Graag tot ziens!


Erik van Huet | Binnendienstadviseur Zakelijk
evh@vbaregio.nl
0475 52 92 90