Diana Vranken nieuwe collega VBA Financieel advies

Hallo, mijn naam is Diana Vranken

Hallo,  mijn naam is Diana Vranken en sinds 1 januari van dit jaar ben ik de nieuwste aanwinst van VBA. Ik woon met mijn man Frank, zoon Juul en dochter Lara in St. Joost. In mijn vrij tijd wandel ik graag met onze hond Mila, lees ik een boek of kook ik iets lekkers. Ook ga ik graag op vakantie, naar de sneeuw of naar de zon.

Nadat ik 21 jaar als zelfstandige een kantoor, RegioBank en Verzekeringen, in St. Joost heb gehad, ben ik de uitdaging aangegaan om mij bij VBA verder te ontwikkelen. Wat ik leuk vind aan VBA is dat alle medewerkers persoonlijk zijn betrokken bij onze klanten. Gezien de expertise die er op onze kantoren in St Odiliënberg en Roermond is kun je met al je vragen bij VBA terecht. We zoeken voor iedereen naar de best mogelijke oplossing. Je bent geen nummer!

Je kunt bij mij terecht met vragen over onze RegioBank producten en dienstverlening, vermogen en verzekeringen; zowel particulier als zakelijk. Ik geef je graag advies.

Wil je kennis met mij maken of heb je vragen, stuur een berichtje of bel mij, ik sta je graag te woord.

Groeten
Diana