Nieuwe website VBA Sint Odiliënberg

Feest! Onze nieuwe website is live

1 jaar geleden hebben we onze vertrouwde dienstverlening in een nieuw jasje gestoken. Er is hard gewerkt aan een eigentijdse huisstijl en kantooruitstraling. Nét zo hard hebben we gewerkt aan een passende website. Zo goed mogelijk afgestemd op de bezoekers van onze website, jij dus. We vinden het dan ook erg leuk dat je een kijkje komt nemen. Wil je weten wat we zoal verbeterd hebben en waarom? Lees vooral verder!

Waarom vbaregio.nl?
Al meer dan 60 jaar zijn wij Van Birgelen Assurantiën, financieel adviseur in Sint Odiliënberg. Een familiebedrijf opgericht door Harrie van Birgelen, later overgenomen door zijn zoon Jean. Bij Van Birgelen Assurantiën kan iedereen terecht met zijn of haar financiën, verzekeringen en hypotheken. Een financieel adviseur uit de regio, iemand die je kent. Dat is wat wij willen blijven uitstralen. Bij het vernieuwen van onze huisstijl hebben we er voor gekozen de naam te verkorten naar VBA. Eenvoudig en duidelijk. Et voilà: vbaregio.nl is geboren.

Scrollen en klikken
In de ontwerpfase hebben we er voor gekozen de website in blokken te verdelen. Op deze manier kun je eenvoudig door de website scrollen. Bezoek je de website op dit moment via jouw smartphone of tablet dan zie je 3 streepjes rechtsboven in je scherm. Via dit zogenaamde hamburgermenu kun je vanuit iedere pagina weer terug gaan naar één van de hoofdpagina’s. De grote knoppen onder de teksten en de linkjes in de tekst moeten er voor zorgen dat je binnen een paar klikken makkelijk en snel op de juiste pagina terecht komt.

Eenvoudige taal is duidelijke taal
Zaken die te maken hebben met je financiën, verzekeringen en hypotheken zijn vaak lastig te begrijpen. Daarom willen wij het niet moeilijker maken dan het al is. Zoals je kunt lezen schrijven we onze teksten in de je-vorm, moeilijke woorden en begrippen proberen we te vermijden of zo goed mogelijk uit te leggen. Uiteindelijk is het belangrijk dat het duidelijk is wat wij voor je kunnen betekenen.. en als dit niet duidelijk is vertellen we je dat graag persoonlijk onder het genot van een kop koffie.

Responsive website
Over eenvoudige taal gesproken.. hier komt de uitleg! Responsive wil simpelweg zeggen dat onze website zich aanpast aan het scherm waarmee jij de website bekijkt. Of je dit via de tablet, je computerscherm of smartphone doet: jij zou daar niets van mogen merken. Oftewel, de gebruiksvriendelijkheid van onze website mag niet verloren gaan omdat jij vanaf je kleine smartphonescherm onze website bezoekt. Vallen je toch zaken op die storend zijn? Heel fijn als je tijd vrij maakt om mij dit te laten weten. Dat is een kans voor ons om de website te verbeteren.

Contact, contact..
De lijn tussen de offline en online wereld wordt steeds dunner. Dat heeft ook gevolgen voor ons als financieel adviseur en onze persoonlijke dienstverlening naar jou toe. Met vooral de nadruk op persoonlijk. Wij vinden het belangrijk dat we meegaan met de tijd maar we willen voorkomen een onpersoonlijke internetaanbieder te worden. Onze kracht zit juist in het persoonlijk contact. Daarom zal je op ‘iedere hoek’ van de website ons tegen komen. Je kunt op elke pagina contact met ons opnemen via telefoon of e-mail. En als je live met ons wilt praten: we zitten rechtsonder in het hoekje.. Hallo!

..en nog eens contact
Ook in de toekomst willen we graag met jou in contact blijven. Als financieel adviseur zien wij het als onze taak jou op de hoogte te houden over alles wat met je financiën, verzekeringen en hypotheken te maken heeft. Daarom zullen we met regelmaat berichten over relevante onderwerpen plaatsen. Dit zullen we afwisselen met persoonlijke blogs, geschreven door onze medewerkers met handige tips en adviezen. Wil je automatisch een seintje krijgen als we nieuwigheden voor je hebben? Dan stuur hier snel je e-mailadres en volg ons op Facebook , Instagram en Linkedin.

VBA is Persoonlijk & Dichtbij. Met onze nieuwe website willen wij er voor zorgen dat dit gevoel online niet afzwakt maar juist versterkt wordt.

Sandra Pouls
Online marketeer in spe
Adviseur bankzaken

Sandra Pouls marketing & communicatie

 

Via dit blog wil ik ook de gelegenheid aangrijpen iedereen te bedanken die meegewerkt heeft aan het realiseren van onze nieuwe website. De huisstijl en het strakke ontwerp komt uit handen van Creation Station. De bouw van de website is gerealiseerd door DenK Internet Solution . Last but not least: Evy van Kando Marketing heeft mij begeleid in het in opzetten van de websitestructuur en het schrijven van de teksten. Zodat jij ook bij ons terecht komt als je ons nodig hebt.