Dave en Anne Marie in Melick

‘Een bank zoals een bank hoort te zijn, groot geworden door menselijk te blijven’

Wij zijn Dave en Anne Marie en wonen samen met onze 12 jarige dochter Fleur in Melick. 14 jaar geleden zijn we begonnen met Cafetaria ’t Heukske op de Dorpsstraat in Melick. Voor klanten die wat langer en uitgebreider willen tafelen met een lekker wijntje erbij, hebben we 9 jaar geleden achter onze cafetaria Restaurant Biej Dave en Marie geopend. Dave staat dagelijks in de cafetaria en als het restaurant geopend is leidt hij de keuken. Anne Marie verzorgt de administratie en organiseert de bediening in het restaurant.

De overstap naar RegioBank in Sint Odiliënberg
Vrienden van ons hebben een eigen assurantiekantoor. Vroeger was daar ook een RegioBank bij, maar daarmee zijn ze een aantal jaren geleden gestopt. Zij hebben ons toentertijd doorverwezen naar RegioBank in Sint Odiliënberg.

Persoonlijk & dichtbij
In het eerste gesprek met de adviseur werd ons al snel duidelijk dat jullie dezelfde werkwijze hebben als onze vorige bank. Gewoon in een dorp dichtbij, van maandag t/m vrijdag geopend en parkeren kan makkelijk voor de deur. Bij binnenkomst géén grote hal met machines waar je je geldzaken moet regelen, maar je wordt nog te woord gestaan door echte mensen. Bij RegioBank in Sint Odiliënberg ben je klant en zeker géén rekeningnummer.

Zakelijk bankieren bij RegioBank
Als horecaondernemer willen wij ons vooral richten op onze klanten. We vind het belangrijk dat iedereen na een avondje uit met een goed gevoel naar buiten loopt. Het geeft een vertrouwd gevoel als je eigen bank net zo klantgericht werkt. RegioBank ondersteunt ons op het gebied van bankzaken zo goed mogelijk. Vanuit thuis regelen we onze geldzaken zelf via internetbankieren. Daarnaast maken wij met regelmaat gebruik van de persoonlijke services aan de balie zoals bestellen van muntgeld. De mogelijkheid om contant geld te storten is er ook nog steeds. En als we vragen hebben weten we dat we altijd terecht kunnen bij Geertje of Sandra.

Bij de RegioBank in Sint Odiliënberg voelen wij ons thuis en worden we altijd vriendelijk geholpen door mensen die ons kennen. Ben je op zoek naar een bank die met je meedenkt en voor je klaar staat als je ze nodig hebt? Dan raden wij je aan contact op te nemen met Geertje of Sandra.

 

Dave & Anne Marie
Restaurant Biej Dave en Marie

 

“Ps. Voor een gezellig en smakelijk avondje uit ben je uiteraard van harte welkom bij ons in Melick! Reserveren kan hier.”