Manifest RegioBank

Stap over en krijg een cadeaubon t.w.v. €50,-

In dorpen en kleine steden verdwijnen steeds meer banken en winkels. RegioBank kiest bewust voor de regio. En zet zich in om ervoor te zorgen dat lokale basisvoorzieningen blijven bestaan. Daarom starten wij in september een lokale actie.

Voor deze actie zijn wij  een mooie samenwerking met verschillende lokale supermarkten en restaurants gestart. Als je met een betaalrekening naar RegioBank St. Odiliënberg overstapt, krijg je een cadeaubon t.w.v. € 50,- cadeau. Deze cadeaubon kun je besteden bij:

PLUS Crombach in Sint Odiliënberg
Café le Carrefour in Sint Odiliënberg
Eethoek de Donck in Posterholt
Eethoek de Lindeboom in Vlodrop
Emté in Montfort
Restaurant biej Dave & Marie in Melick
De Aethook in Herkenbosch

Wij hopen je als nieuwe RegioBank klant te verwelkomen en zo ook het lokale ondernemerschap te bevorderen.

RegioBank is de bank in de buurt waar je voor persoonlijke contact gewoon even binnen kunt lopen. Daarnaast bieden wij alle gemakken van deze tijd zoals internet en mobiel bankieren. Bij RegioBank heeft u het beste van twee werelden, waarbij je bepaalt of je langskomt bij ons op kantoor of dat je het zelf online regelt. Bij RegioBank kun je terecht voor al je bankzaken: betalen, sparen en hypotheken.

 Overstappen is zo geregeld

Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank zorgen onze collega’s Geertje, Lijanne en Sandra met de Overstapservice dat je gemakkelijk van bank overstapt. Zij weten precies wat er moet gebeuren en helpen je hier ook bij. Wil je meer weten? Maak hier een afspraak. Wij vertellen je graag wat wij voor je kunnen betekenen.

0475 – 52 92 90
info@vbaregio.nl

 

Over RegioBank
Met ruim 530 vestigingen in dorpen en kleine steden is RegioBank de bank in de buurt. Een bank waar mensen geholpen worden door een lokale Zelfstandig Adviseur die ze kent en weet wat er speelt in hun omgeving. RegioBank kiest bewust voor de regio. Zij vindt dat lokale gemeenschappen waardevol zijn voor Nederland. En dat lokale basisvoorzieningen zoals een school, supermarkt en een bank moeten blijven bestaan. Daarom zorgt RegioBank ervoor dat iedereen zijn geldzaken in de buurt kan regelen. En maakt de bank zich sterk voor de leefbaarheid van dorpen. RegioBank maakt deel uit van de Volksbank, net zoals ASN Bank, BLG Wonen en SNS. Vanuit onze gezamenlijke missie om te bankieren met de menselijke maat dragen wij samen bij aan een financieel gezond leven voor iedereen in Nederland. Voor meer informatie: www.regiobank.nl.