De bank waar je nog gewoon even binnenloopt

Terwijl grootbanken uit het straatbeeld verdwijnen, blijft RegioBank het vertrouwde gezicht in de buurt. Zo is het ook bij ons in Sint Odiliënberg. Natuurlijk kunnen onze klanten hun bankzaken digitaal regelen, maar ze kunnen ook altijd even binnenlopen voor persoonlijk advies en een kopje koffie.

Een vast aanspreekpunt
Met Zelfstandig Adviseurs is RegioBank actief in heel veel dorpen en kleine steden. De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt. Klanten hebben een vast aanspreekpunt voor hun financiële zaken. Zo kunnen ze vertrouwen op deskundig advies, dat past bij hun persoonlijke situatie.

RegioBank blijft een vertrouwd gezicht in de buurt
Voor RegioBank is het fysiek aanwezig zijn van groot belang. De bank is de persoonlijke bank in de buurt voor de hele familie. En dat blijft ze ook. Veel grootbanken zijn versneld overgegaan tot het terugbrengen van hun kantorennetwerk. RegioBank beweegt tegen deze stroom in. En wil zelfs uitbreiden en meer Zelfstandig Adviseurs verwelkomen.

Klanten waarderen persoonlijk contact
“Wij zijn ervan overtuigd dat dichtbij de klant zijn, bijdraagt aan een goede klantrelatie. Wij kennen onze klanten en staan voor ze klaar; al meer dan 60 jaar”, vertelt Geertje van Damme. “Even wat hulp bij een buitenlandse overboeking of persoonlijk advies bij complexere financiële zaken, wij nemen de tijd. Eigenlijk bieden we het beste van twee werelden. En in deze tijd, waarin grootbanken hun filialen sluiten, merken we dat er veel behoefte is aan persoonlijk contact met iemand die je situatie kent en aan wie je vragen kunt stellen. Wij blijven die bank voor onze klanten. En klanten waarderen dit, want dit jaar mag RegioBank zich voor de vijfde keer de klantvriendelijkste bank van Nederland noemen.”

Benieuwd naar ons RegioBank team in Sint Odiliënberg?
Ga naar onze teampagina op de website of loop bij ons binnen; we zijn geopend van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.00u.

 

Nieuwsgierig naar de geschiedenis van VBA? Lees hier deel 1.
60 jaar VBA | Hij zei altijd: ‘Wo dea staak blinkt, doa hubbe ze unne nuuje tv!’