team RegioBank Sint Odiliënberg
Zelfstandig Adviseur van RegioBank

team RegioBank Sint Odiliënberg
Zelfstandig Adviseur van RegioBank

Home » team regiobank

Hallo, wij zijn team RegioBank

Wij zijn Lijanne, Diana, Geertje, en Sandra Knippenberg: team RegioBank van Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Sint Odiliënberg. We werken al meer dan 6 jaar met veel plezier bij de Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Sint Odiliënberg. Wij zijn gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met je bankzaken, zowel zakelijk als particulier.

 

Bij Lijanne, Diana en Sandra Knippenberg kun je ook terecht met vragen over je verzekeringen. Door de jarenlange samenwerking zijn we goed op elkaar ingespeeld. Dit draagt bij aan de informele sfeer op kantoor, wat ook prettig is voor jou als klant. We nemen ons vak serieus en helpen je graag met je eigen

bankzaken maar ook met de bankzaken van je (klein)kinderen. Wij zijn er voor jong en oud. Bij ons kun je terecht voor informatie en advies over:

 

Betalen
Sparen
Lenen
Overstappen
Betalen en sparen voor je (klein)kind
Zakelijke bankzaken en financieringen
Workshop Veilig online bankieren
Samen bouwen aan een leefbare buurt

Hoe kunnen wij je helpen?

Als je bij ons op kantoor binnen loopt zal één van ons je welkom heten aan de balie. Wel zo prettig, een vertrouwd gezicht. Wij helpen je graag op kantoor in Sint Odiliënberg van maandag t/m vrijdag tussen 09.00u en 17.30u. Wat je vraag ook is, je kunt altijd bij ons binnen lopen. Gaat je vraag over verzekeringen of hypotheken? Dan bellen wij onze collega’s en helpen zij je verder. Via WhatsAppe-mail en de live chat rechts in de hoek zijn we ook bereikbaar. Voor een adviesgesprek raden we je aan op voorhand een afspraak te maken. Dan kunnen we op ons gemak plaats nemen in één van onze spreekkamers. Wij vinden het belangrijk dat je de aandacht krijgt die je verdient.

Coronavirus en onze dienstverlening

Donderdag 12 maart 2020 heeft het kabinet heel Nederland opgeroepen samen de strijd aan te gaan tegen het Coronavirus. Wij als Zelfstandig Adviseur van de RegioBank nemen onze verantwoordelijkheid serieus en daarom hanteren wij tijdelijk aanvullende maatregelen. Wil je weten welke gevolgen dit heeft voor onze dienstlening en hoe jij je bankzaken in deze tijd het beste kunt regelen? Klik op de button en lees verder.

“Ik ben benieuwd hoe jij je bankzaken wilt regelen.
Zullen we een afspraak maken?”

Adviseur Bankzaken

Geertje van Damme

Adviseur Bankzaken

Mogen wij handige tips met je delen?

Persoonlijke tips en informatie omtrent je financiën, verzekeringen en hypotheken. Stuur je e-mailadres en wij doen de rest!