Coronavirus
en onze dienstverlening

Coronavirus
en onze dienstverlening

Home » team regiobank » coronavirus

Naar kantoor tijdens Coronacrisis?

Als je vaker bij ons op kantoor komt weet je dat je alle opdrachten die je geeft, dient te accorderen met je handtekening op de hiervoor bestemde tablet. Doorgaans krijgen wij per week tientallen klanten op bezoek dus je kunt je voorstellen dat er heel wat handafdrukken achtergelaten worden. Wij proberen de balie en de betreffende tablet zo goed mogelijk schoon te houden en wij wassen onze handen regelmatig. Tevens hebben we boven de balie en in de spreekkamers op de tafels plexiglas bevestigd, dit zorgt voor extra bescherming voor zowel jou als onze medewerkers.

 

Daarnaast hanteren we tijdelijk aanvullende maatregelen om zo veel mogelijk afstand van elkaar te houden en de kans op eventuele besmetting van het Coronavirus te minimaliseren;

Handen desinfecteren
Bij binnenkomst op kantoor je handen desinfecteren bij de desinfectiezuil.

 

Mondkapjes 
Mondkapjes zijn niet verplicht (laatste update 04-11-2022)

 

Geen handcontact
Bij contante opnames en/of stortingen; zorg dat bij uitwisseling van het geld geen handcontact is.

Geertje bantwoord graag jouw vragen RegioBank Sint Odiliënberg

Je bankzaken regelen en het Coronavirus

Regel je bankzaken zo veel mogelijk via internet bankieren, mobiel bankieren of overschrijvingsformulieren. Wil je een interne overboeking doen van je spaarrekening naar je betaalrekening of andersom? Bel ons voordat je naar kantoor komt. Ook bij andere informatie of vragen; neem allereerst contact met ons op via telefoon, e-mail of Whatsapp. In veel gevallen is het niet nodig naar kantoor te komen.

Gebruik contant geld vermijden

Probeer het gebruik van contant geld zo veel mogelijk te beperken en betaal in winkels met je pinpas of je mobiel. Heb je toch contant geld nodig? Ga naar een geldautomaat, indien mogelijk. Ben je zelf niet in de gelegenheid om te pinnen? Vaak heeft een familielid een machtiging en zelfs een pinpas van je rekening. Vraag bekenden of familie om je te helpen.

VBA RegioBank Sint Odiliënberg Coronavirus

Ik heb geen pinpas en nu?

Wij zijn ons er van bewust dat er klanten zijn die géén pinpas hebben en altijd geld komen halen aan de balie. Het gros van deze klanten behoort tot de doelgroep die juist het meest vatbaar is voor het Coronavirus. Hierdoor is het nóg belangrijker om de maatregelen zo goed mogelijk op te volgen.

 

Wil je alsnog een pinpas thuis ontvangen zodat je zónder contant geld betalingen kunt doen in winkels? Stuur ons een bericht.

Bij twijfel of vragen; bel ons!

“Weet je niet zeker of je wel of niet naar kantoor moet komen? Schroom niet en bel ons. We zijn iedere week bereikbaar zoals je van ons gewend bent. We volgen de RIVM adviezen  op de voet en tegelijkertijd proberen we  persoonlijk & dichtbij te blijven.”

Ik ben Jean van Birgelen. Bij ons kun je terecht voor persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies

Jean van Birgelen

Zelfstandig Adviseur RegioBank in Sint Odiliënberg

Mogen wij handige tips met je delen?

Persoonlijke tips en informatie omtrent je financiën, verzekeringen en hypotheken. Stuur je e-mailadres en wij doen de rest!