Paul Vossen en VBA Totaaladvies voor het MKB

VBA en Paul Vossen: “Samen bereiken we meer dan alleen”

Maatwerk. Persoonlijk contact. Dichtbij. Daar zijn veel particuliere klanten naar op zoek, maar laten we vooral niet de zakelijke klant vergeten. De grote banken trekken zich steeds meer terug. Na jarenlang persoonlijk en direct contact met een vaste contactpersoon, worden ze de laatste tijd steeds afstandelijker. Letterlijk en figuurlijk. Ze zijn niet meer op loopafstand bereikbaar, maar helaas ook vaak op andere manieren onbereikbaar. Dat is een zorgelijke ontwikkeling. Zeker als het om financiën gaat. Iemands financiële situatie is zeer persoonlijk en vereist dan ook maatwerk. VBA en Paul Vossen & Partners zagen deze ontwikkeling al een tijdje met lede ogen aan. Nu hebben we de handen ineengeslagen, zodat jij bij ons terecht kunt en er persoonlijk, plezierig en correct geholpen wordt. Kom meer te weten over de samenwerking en de plannen aan de hand van 5 vragen aan Jean van Birgelen en Paul Vossen.

Hoe is de samenwerking ontstaan?
Jean: “We kennen elkaar al een aantal jaar, Paul en ik. Qua werkwijze en ideeën liggen we vaak op 1 lijn. Zo hebben we de laatste jaren meer en meer samengewerkt. Nu kwamen we dan op een punt dat we die samenwerking wilden uitbouwen en officieel wilden vastleggen.”
Paul: “We maken gebruik van onze sterke punten. Dat is het mooie van deze samenwerking. Samen bereiken we meer dan alleen.”

VBA en Paul Vossen doen op sommige fronten hetzelfde, hoe werkt dat in de praktijk?
Paul: “Voor een deel overlappen de activiteiten elkaar, dat klopt. Maar samen vormen we een sterke eenheid die thuis is in bijna alle facetten van de financiële dienstverlening. Samen zijn we groot genoeg om onafhankelijk te blijven en gelijktijdig klein genoeg om dichtbij onze klanten te staan.”

Gaan jullie de kantoren samenvoegen?
Jean: “Nee. De kantoren blijven beide op de vertrouwde plek zitten. Wij in St. Odiliënberg en Paul Vossen in Roermond. Dat is heel simpel: wij willen onze trouwe klanten goed blijven bedienen. Naast het persoonlijke aspect is het ‘dichtbij’ zijn ook heel belangrijk.”
Paul: “We hebben besloten dat allebei de kantoren hun eigen identiteit behouden. Dat lijkt ons het verstandigst.”

“VBA en Paul Vossen zijn samen een grote spin in het web in de financiële wereld, waarbij ondernemers zich prettig voelen, gehoord én goed geholpen worden.”

 

Hebben jullie nog speciale speerpunten?
Jean: “We blijven ons richten op de particuliere markt en daarnaast gaan we een grotere focus leggen op de zakelijke markt: de ondernemers. Wij merken dat zij vaak een sparringpartner nodig hebben, die ze bij de grote banken niet meer vinden. En ook bij verzekeringskantoren in Roermond hoeven de ondernemers niet meer aan te kloppen, omdat die bijna uitgestorven zijn. Met onze jarenlange ervaring als erkend financieel adviseur én als ondernemer, willen wij samen de MKB’er zo goed mogelijk bedienen.”
Paul: “Je mag ons gerust ervaringsdeskundigen noemen. In combinatie met onze verschillende expertises op het gebied van financiën, verzekeringen en hypotheken duwt ons dit in de bevoorrechte positie oplossingen te vinden voor mede-ondernemers. Voor de ondernemer, door de ondernemer dus. En hebben wij bepaalde expertise niet zelf in huis, gaan we op zoek naar iemand die het antwoord of de oplossing wél heeft. Denk bijvoorbeeld aan een accountant of advocaat. VBA en Paul Vossen zijn samen een grote spin in het web in de financiële wereld, waarbij ondernemers zich prettig voelen, gehoord én goed geholpen worden.”

Waarvoor kunnen ondernemers bij jullie terecht?
Paul: “Heb je even? Bankzaken, pensioenen, levensverzekeringen, schadeverzekeringen, bedrijfsfinancieringen, en ook voor complexe financieringsvragen ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben al verschillende keren een ondernemer kunnen helpen, die ons als laatste strohalm aanklampte. Daar doe je het voor.”
Jean: “Ook voor juridisch advies, bedrijfsrisico-inventarisaties en verzuimvoorzieningen heb je aan ons een goede sparringpartner. Kortom, je kunt voor the whole package bij ons terecht.”

Heb jij wel oren naar zo’n fijne sparringpartner?  

Neem dan contact op met Paul Vossen & VBA of ga naar onze zakelijke website VBA MKB advies

Linkedin Paul Vossen & VBA Roermond