VBA Financiële check-up

VBA Financiële check-up

Home » Financiële Check Up
VBA Financiële Check-up

Blijf goed verzekerd met de VBA Financiële check-up

Studeren, een huis kopen, gezinsuitbreiding, ziekte en pensioen zijn een aantal gebeurtenissen die van grote invloed kunnen zijn op je verzekeringen maar ook op je financiën én hypotheek. Daarom adviseren wij onze klanten de VBA Financiële check-up in te vullen. Dit is een korte vragenlijst waarbij je makkelijk en snel wijzigingen kunt doorgeven. Wij gaan vervolgens voor je aan de slag en nemen zo snel mogelijk contact met je op om de eventuele aanpassingen in je verzekeringen, financiën en/of hypotheek door te nemen. De vragenlijst kun je hier beneden invullen.

 

(0475) 52 92 90
Openingstijden kantoor
Maandag t/m vrijdag van 09.00u tot 17.30u
Ps. lees hier hoe wij om gaan met je persoonsgegevens

VBA Financiële Check-up

  Wellicht zijn er veranderingen opgetreden in je persoonlijke situatie of zijn deze te verwachten. Loop onderstaande vragenlijst na, vul in en klik op verzenden. Weet je niet zeker of een wijziging in invloed heeft op je verzekeringen, financiën en/of hypotheek? Bij twijfel altijd doorgeven, dan kunnen wij dit voor je checken. Je kunt beter te veel doorgeven dan te weinig.

  Voorletters *

  Achternaam *

  Postcode *

  Huisnummer *

  Telefoon *

  E-mail *

  1. Je persoonlijke situatie

  Bijvoorbeeld veranderingen m.b.t. geboorte, overlijden, samenwonen, scheiden, kinderen die uit huis zijn, persoonsgegevens, gezondheid en welzijn (ongeval/arbeidsongeschiktheid/ziekte) etc.

  2. Woning

  Bijvoorbeeld veranderingen m.b.t. verbouwing, wijziging inrichting, nieuwe woning, huur, aanschaf zonnepanelen etc.

  3. Bezittingen

  Bijvoorbeeld veranderingen m.b.t. aan- en verkoop motorrijtuigen (auto, bromfiets, scooter, fiets, e-bike etc.),aan- en verkoop van sieraden, kunstwerken, audioapparatuur, waardevolle zaken, spullen voor vrijetijdsbesteding etc.

  4. Belangrijke gebeurtenissen of plannen

  Bijvoorbeeld veranderingen m.b.t. jubileum werk, familiefeest, bijzondere reis, pensionering, verrichten vrijwilligerswerk etc.

  5. Check, check dubbel check

  Heb je naar aanleiding van deze Financiële Check-up nog vragen/opmerkingen over je verzekeringen of andere financiële zaken? Laat het ons gerust weten. Wellicht kunnen we je ook van dienst zijn op gebied van sparen, betalen, hypotheken, pensioenaanvulling of financiële planning. Jouw financiële zaken zijn bij ons in goede handen!