Vertrouwd gezicht in Sint Odilienberg RegioBank

‘Uiteindelijk wil ik het allerbeste voor onze klanten, dus ook voor jou.’

Hoi, misschien ken je mij al. Als adviseur bankzaken zie je mij namelijk vaak achter de balie zitten, als je op kantoor binnen loopt. Ik vertel je via deze weg graag iets meer over mijzelf en mijn rol binnen VBA; de Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Sint Odiliënberg.

Mijn naam is Geertje en ik werk inmiddels meer dan 20 jaar bij VBA. Vanaf dag 1 ben ik het eerste aanspreekpunt voor iedereen die bij ons op kantoor komt. VBA is één van de 477 RegioBank Adviseurs in Nederland.

De service en producten van RegioBank heb ik mij helemaal eigen gemaakt, waardoor je met alle vragen over je bankzaken bij mij terecht kunt.

Door de diversiteit van mijn werkzaamheden en de goede sfeer tussen de collega’s blijft mijn werk erg leuk. De service die wij onze klanten mogen bieden sluit aan op mijn persoonlijkheid waardoor dit voor mij prettig werken is.

Wat ik zo uniek vind aan VBA is dat we persoonlijk betrokken zijn. Bij ons ben je geen nummer. We werken doelgericht door eerst te luisteren naar je wensen en vervolgens op zoek te gaan naar een passende oplossing.

Ik vind het prettig om persoonlijk kennis te maken met jou. Zo kun je mij precies vertellen hoe jij je bankzaken wilt regelen. Uiteindelijk wil ik het allerbeste voor onze klanten, dus ook voor jou.

Benieuwd naar ons team? Ga naar onze RegioBank pagina of loop binnen bij ons op kantoor in Sint Odiliënberg.
Wij zijn iedere werkdag geopend tussen 08.30 en 17.00 uur.

Geertje van Damme
Adviseur Bankzaken – Vertrouwd gezicht in de buurt