één verzekeringspakket
alles goed geregeld

één verzekeringspakket
alles goed geregeld

Home » verzekeringen
één verzekeringspakket en persoonlijk advies

vba verzekeringen

Je verzekeringen persoonlijk & dichtbij
Financiële zekerheid bieden in de breedste zin van het woord: dat is ons doel. Het afdekken van dagelijkse risico’s zoals schade, ziekte en overlijden horen daar ook bij. Bijna alle soorten risico’s zijn te verzekeren maar is dit ook nodig? Iedereen die behoefte heeft aan advies is van harte welkom bij ons verzekeringskantoor in Sint Odiliënberg.

Doordat we samen werken met verschillende verzekeringsmaatschappijen, zijn wij in de gelegenheid voorwaarden en premie’s te vergelijken. In combinatie met onze deskundigheid kunnen wij voor iedereen een passend verzekeringspakket samenstellen. Ook voor jou.

 

Verzeker alleen de risico’s die je niet kunt dragen.

Persoonlijk verzekeringsadvies

Wij merken dat er nog steeds behoefte is aan persoonlijke aandacht en advies. Daarom zijn persoonlijk & dichtbij blijvende kernwaarden van ons verzekeringskantoor. We zijn iedere werkdag geopend van 09.00 uur tot 17.30 uur. Uiteraard haken we in op moderne ontwikkelingen die toegevoegde waarde bieden voor onze klanten. Zo blijven we de Mijn VBA app optimaliseren en zijn we bewust bezig met onze online bereikbaarheid. Op deze manier geven we jou de keuze hoe je geholpen wilt worden en zijn wij altijd dichtbij.

Alles in één verzkeringspakket

Alles in één verzekeringspakket

Eén aanspreekpunt voor al je verzekeringen; makkelijker kan toch niet? Of het nu gaat om schade aan je auto, een wijziging binnen je inboedelverzekering of het aanvragen van een reisverzekering. Eén telefoonnummer voor al je vragen en in geval van nood kunnen wij je snel helpen. Alles in één verzekeringspakket geeft overzicht en rust.

Persoonlijke of telefonisch advies

Hoe goed ben jij verzekerd?

Het kan gebeuren dat er veranderingen plaats vinden die je vergeet door te geven bij je verzekeringsadviseur. Hierdoor kun je oververzekerd of onderverzekerd raken. We kunnen ons voorstellen dat jij niet dag in, dag uit bezig bent met je verzekeringen. Wij zijn dat wel. Door regelmatig contact te houden willen wij er voor zorgen dat je goed verzekert blijft. Ben je nog geen klant bij ons? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek, dan checken we meteen of je goed verzekerd bent.

“Ik maak graag een vrijblijvende offerte
voor je verzekeringspakket”

Lijanne Simons - Körver adviseur Verzekeringen en Bankzaken

Lijanne Simons

Adviseur Verzekeringen en Bankzaken

Mogen wij handige tips met je delen?

Persoonlijke tips en informatie omtrent je financiën, verzekeringen en hypotheken. Stuur je e-mailadres en wij doen de rest!