Caravan en camper

Caravan en camper

Home » verzekeringen » vakantie » caravan en camper

Heb je een caravanverzekering nodig?

Met het hele gezin in de caravan naar Frankrijk of Italië, heerlijk genieten van de zomer. Net zoals je auto kan je caravan beschadigd raken. Via de aansprakelijkheidsverzekering of wettelijk aansprakelijkheid motorrijtuigen verzekering ben je automatisch verzekerd voor schade die je met de caravan toebrengt aan anderen. Dit is afhankelijk van het moment waarop de schade ontstaat. Maar schade aan de eigen caravan wordt niet vergoed.

Hiervoor kun je bij ons een caravanverzekering afsluiten. Onze standaard caravanverzekering heeft een basisdekking. Daarnaast zijn extra dekkingen mee te verzekeren. Je kunt gebeurtenissen en zaken zoals hagelschadeinboedel en de voortent meeverzekeren op je caravanverzekering. Op deze manier heb je verzekerd wat ook echt nodig is.

Een verzekering voor je camper hebben wij ook!

Voor een vouwwagen, stacaravan of camper hebben wij ook verzekeringenAfhankelijk van de kenmerken kiezen we een passende verzekering. En kies jij zelf welke dekkingen je wilt mee verzekeren.

 

Ik wil mijn camper verzekeren
Ik wil mijn caravan verzekeren
Ik wil mijn vouwwagen verzekeren
Ik wil mijn stacaravan verzekeren

“Ga je met de caravan of de camper op vakantie?”

Sandra Knippenberg adviseur Verzekeringen en Bankzaken

Sandra Knippenberg

Adviseur Verzekeringen en Bankzaken

Mogen wij handige tips met je delen?

Persoonlijke tips en informatie omtrent je financiën, verzekeringen en hypotheken. Stuur je e-mailadres en wij doen de rest!