Reisverzekering

Reisverzekering

Home » verzekeringen » vakantie » reisverzekering

Jouw reisverzekering op maat

De naam zegt het al: met een reisverzekering ben je goed verzekert op reis. Maar wanneer ben je volgens deze verzekering op reis? En wat is er dan precies gedekt? Dit ligt er natuurlijk aan wat voor reisverzekering je kiest. De meest standaard verzekering biedt dekking als je tot 90 dagen naar het buitenland gaat. Ga je langer op reis? Dan kunnen wij de verzekering hier op aanpassen.

Onze verzekeringsadviseurs geven graag advies over welke dekkingen het beste bij jou passen.

 

  • Europa of Wereld dekking
  • Diefstal en beschadiging bagage verzekerd
  • Medisch noodzakelijk vervoer naar Nederland verzekerd (ook bij overlijden)

Doorlopende of kortlopende

Je kunt kiezen voor een doorlopende of een kortlopende reisverzekering. Ga je met regelmaat weekendjes weg en op vakantie? Met een doorlopende reisverzekering ben je altijd verzekerd en bespaar je regelwerk iedere keer als je weg gaat. Daarnaast is deze doorlopende verzekering goedkoper als je vaker in het jaar op reis gaat.

 

  • Doorlopende reisverzekering
    geschikt als je vaker per jaar op reis gaat

 

  • Kortlopende reisverzekering
    geschikt voor een eenmalige vakantie per jaar

Met of zonder annuleringsverzekering?

Je wilt er liever niet aan denken maar het kan gebeuren dat vanwege ziekte of een overlijden binnen de familie je geboekte vakantie niet door kan gaan. Ben je dan al je geld kwijt? Het antwoord is ‘nee’ als je een annuleringsverzekering hebt afgesloten. Bij je doorlopende reisverzekering kun je een doorlopende annuleringsverzekering afsluiten. Op deze manier ben je op de beste manier verzekerd en heb je er geen omkijken naar. Boek je een vakantie en wil je eenmalig een annuleringsverzekering afsluiten? Zorg er voor dat je dit binnen 7 dagen ná het boeken van de vakantie regelt. Later kun je een annuleringsverzekering niet afsluiten.

“Vertel mij je wensen.
Dan stel ik een reisverzekering voor je samen”

Jolanda van Ool adviseur Verzekeringen

Jolanda van Ool

Adviseur Verzekeringen

Mogen wij handige tips met je delen?

Persoonlijke tips en informatie omtrent je financiën, verzekeringen en hypotheken. Stuur je e-mailadres en wij doen de rest!