Verkeer

Verkeer

Home » verzekeringen » verkeer

Verkeersverzekeringen
voor het hele gezin

Bijna iedereen in Nederland heeft minimaal één fiets. Afhankelijk van de waarde van de fiets kies je deze wel of niet te verzekeren. Een fietsverzekering afsluiten is niet zo spannend. Maar als je meerdere fietsen thuis hebt staan. En een gezinsauto. En de motor van je partner. Dan is het handig als je al deze verzekeringen in één verzekeringspakket onderbrengt. Dat kan bij ons. Advies, hulp en persoonlijke service vanuit één plek. Wanneer jij dit wilt. Bovendien is de kans groot dat je maandelijkse premie lager wordt als je meerdere verkeersverzekeringen in één verzekeringspakket afsluit.

Wij zijn nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen, jij ook? Bel ons of stuur een berichtje!

Ik wil mijn auto verzekeren
Ik wil mijn motor verzekeren
Ik wil mijn scooter verzekeren
Ik wil mijn fiets verzekeren

Verzeker je auto, motor, fiets en/of bromfiets

De beste verzekering

De beste autoverzekering, de beste scooterverzekering, de beste fietsverzekering. Uiteindelijk wilt iedereen op de beste manier verzekert zijn. Wat de beste manier voor jou is, heeft ook te maken wat jij het meest belangrijke vindt. Vind jij zo goedkoop mogelijk belangrijk of vind je persoonlijke ondersteuning belangrijker? Wij doen altijd ons best een goede balans te vinden tussen passende voorwaarden, een betaalbare premie en de gewenste service.

“Eén of meerdere verkeersverzekeringen nodig?
Ik ga in ieder geval graag voor je aan de slag!”

Lijanne Simons - Körver adviseur Verzekeringen en Bankzaken

Lijanne Simons

Adviseur Verzekeringen en Bankzaken

Mogen wij handige tips met je delen?

Persoonlijke tips en informatie omtrent je financiën, verzekeringen en hypotheken. Stuur je e-mailadres en wij doen de rest!