Scooter

Scooter

Home » verzekeringen » verkeer » scooter

Wij hebben een scooterverzekering voor jou

Gefeliciteerd! Bromfietsrijbewijs in the pocket: nu op zoek naar een leuke brommer of scooter. Die heb je in verschillende kleuren en merken, nieuw of tweedehands.. Denk je ook aan de verzekering? Een scooterverzekering of bromfietsverzekering is namelijk verplicht. Als je een scooter (of brommer) gevonden hebt kun je ons ter plekke bellen.

Wij regelen snel een goede verzekering voor je zodat je de scooter meteen kan meenemen.

Schade aan je scooter; en nu?

Scooter gekocht, verzekering geregeld en rijden maar! Oeps, paaltje niet gezien: dikke deuk in je scooter. En nu? Dat is één van de momenten dat wij je te hulp schieten. Je belt met één van onze medewerkers van de schadeafdeling. Of je meld de schade via de Mijn VBA app op je smartphone, zo stuur je ook makkelijk de foto’s meteen mee. Heel eenvoudig. Vervolgens nemen wij de schade in behandeling en houden je op de hoogte over de vooruitgang. Op welke manier de schade ook is ontstaan, het is belangrijk dat je dit zo snel mogelijk bij ons meld. Je scooter kan zo beschadigd zijn dat het niet meer veilig is om er mee te rijden. En daarnaast wil je zelf ook dat de scooter snel gemaakt wordt, toch?

“Bij schade zorg ik voor een goede afhandeling”

Danielle Bekkers schadebehandelaar

Daniëlle Bekkers

Schadebehandelaar

Mogen wij handige tips met je delen?

Persoonlijke tips en informatie omtrent je financiën, verzekeringen en hypotheken. Stuur je e-mailadres en wij doen de rest!