woonverzekeringen

woonverzekeringen

Home » verzekeringen » wonen

Wonen en je verzekeringen

Koopwoning of huurwoning; waar je ook woont, je wilt vooral zo zorgeloos mogelijk wonen. Een inboedel- en opstalverzekering helpen je hierbij. Natuurlijk ben je zuinig op je woning en inboedel maar er is altijd kans op schade

Bijvoorbeeld door brand, diefstal of onschuldige lompigheid. Bij het afsluiten van woonverzekeringen geven wij advies over welke risico’s je het beste kunt verzekeren. Daarnaast geven we je ook advies over hoe je schade kunt voorkomen.

Inboedelverzekering

De meubels, de tv, het bed, de tablet en de computer. Alles wat behoort tot het interieur van je huis wordt ook wel de inboedel genoemd. Tel de waarde van je inboedel maar eens bij elkaar op. Inderdaad, dan kom je op een aardig bedrag uit. Daarom is het verstandig om je inboedel te verzekeren. Ook kostbaarheden zoals kunst en sieraden kunnen op de inboedelverzekering tegen beschadiging en diefstal verzekert worden. Wil je weten wat de beste dekking voor je inboedelverzekering is? Vul samen met één van onze verzekeringsadviseurs de inboedelwaardemeter in en laat je door ons adviseren

Wij regelen je woonverzekeringen

Woonhuisverzekering

Je woonhuis kun je ook verzekeren tegen schade veroorzaakt door storm, brand en diefstal. Deze verzekering noemen we ook wel een woonhuisverzekering óf opstalverzekering. Bij deze verzekering is de woning verzekerd met daarbij alle onroerende zaken die bij de woning horen. Hierbij moet je denken aan de garage, serre, schutting maar ook de leidingen. Als je een huis met hypotheek gekocht hebt wordt de woonhuisverzekering zelfs verplicht door de bank waar je hypotheek loopt. Zit je gehuurd? Dan staat in je huurcontract wat je moet verzekeren als huurder. Kom je er niet helemaal wijs uit? Bel ons, dan kijken wij er samen naar.

“Laat een terugbel verzoek achter,
dan neem ik contact met je op”

Lijanne Simons adviseur Verzekeringen en Bankzaken

Lijanne Simons

Adviseur Verzekeringen en Bankzaken

Mogen wij handige tips met je delen?

Persoonlijke tips en informatie omtrent je financiën, verzekeringen en hypotheken. Stuur je e-mailadres en wij doen de rest!