Anytime Fitness Posterholt | Verzin jij altijd tig smoesjes?

Krijg je je broek niet meer goed dicht? Stop je steeds halverwege de trap om uit te hijgen? Is het lastig om je veters te strikken? Ben je futloos? Tja, dan is het misschien de hoogste tijd om er iets aan te gaan doen. Wat zeggen we ‘misschien’… zéker. Wandelen. Fietsen. Hardlopen. Het kan allemaal. Alleen realiseer je wel dat het natte seizoen er weer aan komt en dat de avonden niet meer zo lang licht zijn als in de zomermaanden.

Werk aan een betere gezondheid
Wil je een hoge kans van slagen hebben kun je daarom het beste kiezen om bij een sportschool te gaan werken aan een betere gezondheid. Lekker binnen. Mét een personal trainer die je begeleidt bij de cardio- en krachttraining. 1, 2 of 3 keer of zelfs nog vaker per week. Precies wat jij wilt. Je krijgt een schema dat precies op jou is afgestemd (maatwerk dus) en iedere 4 weken bespreken we wat er goed gaat en wat eventueel beter kan. Het schema passen we dan aan waar nodig. De kilo’s vliegen eraf, je conditie wordt stukken beter en je wordt steeds sterker. Top. En nee, je hoeft geen sixpack of andere dikke spierbundels te creëren. Nergens voor nodig. Maar het is wel voor je hele lijf goed om je spieren aan te sterken.

Anytime Fitness Posterholt ligt bij jou om de hoek
Maar ja, welke sportschool kies je dan? Hmm… Mogen we een suggestie doen? Er ligt er eentje bij jou om de hoek: Anytime Fitness Posterholt, Aan de Heerbaan 19 (tegenover de PLUS). Pas geopend. Alles spiksplinternieuw. Met professionals die staan te springen om jou te begeleiden. En is het coronaproof? Zeker. Ook daar houden ze zich aan de richtlijnen. 1,5 meter afstand. Desinfecteren van de apparaten én handen. Je kunt er privé omkleden en douchen. Maar thuis douchen en omkleden is natuurlijk ook mogelijk.

24 uur per dag en 365 dagen per jaar open
En als je ’s avonds laat wilt sporten of juist voor het krieken van de dag? Dat kan allebei. Op welk tijdstip van de dag dan ook kun je je in het zweet werken, want Anytime Fitness is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar open. Ideaal dus. Maar realiseer je wel dat smoesjes als ‘shit, de sportschool is al dicht’ niet meer kunnen. Je zult dan iets anders moeten verzinnen. Maar, waarom uitvluchten verzinnen als je aan je gezondheid kunt werken?! Gewoon oppakken en gaan. En denk aan hoe je je na afloop voelt. Voldaan. Dan mag je supertrots op jezelf zijn dat je in actie bent gekomen.

Wil jij ook aan je gezondheid werken?
Meld je dan meteen aan voor een gratis proefles of een gratis proefweek.
Bel ons op 0475 – 20 10 33 of stuur een mailtje naar posterholt@anytimefitness.nl.

Nog meer voordelen:

  • Anytime Fitness Posterholt is kleinschalig.
  • Je kunt er groepslessen volgen.
  • Ga virtual spinnen in een groep of individueel.
  • Je krijgt een Workout App met 3.000 oefeningen/1.500 schema’s.
  • Je hebt toegang tot meer dan 5.000 clubs over de hele wereld.
  • Anytime Fitness Posterholt staat voor gezelligheid. Drink gratis een koffie, cacao of thee.
  • Persoonlijk, gemak en plezier straalt Anytime Fitness Posterholt uit.

 

Ps. ben je klant bij VBA? Dan heeft Anytime Fitness in Posterholt een speciaal aanbod voor je!
10x per jaar stellen wij ruimte beschikbaar aan zakelijke klanten in onze nieuwsbrief en op onze website. Ben je klant en wil jij als ondernemer hier gebruik van maken?
Stuur een bericht naar Sandra Pouls of neem telefonisch contact met haar op via (0475) 52 92 92
.