Verzekeringen check doe je bij Van Birgelen Assurantiën VBA

Voorjaar voor je verzekeringen

Heb je al lentekriebels? Hoog tijd om je huis of tuin, maar zeker ook je verzekeringsmap eens een opfrisbeurt te geven. Velen zijn het overzicht volledig kwijt. Dubbel verzekerd? Onderverzekerd? Geen pakketkorting? Haal de bezem door je verzekeringsmap. Hoe? Veel mensen hebben hun financiële bescheiden goed ‘opgeborgen’ in verschillende mappen. Nieuwe stukken worden ongelezen toegevoegd. Maar let op: jaarlijks veranderen de regels, voorwaarden en toepassingen van verzekeringen. Zie maar eens je weg te vinden in dit doolhof. Het zijn misschien niet de meest interessante, maar wel erg belangrijke papieren als het erop aankomt.

Onderverzekerd
Ieder zijn vak. Als je dat wenst nemen we samen jouw verzekeringen en hypotheek onder de loep. Vallen sommige dekkingen niet onder meerdere verzekeringen? Misschien ben je wel over- of onderverzekerd? Niet zelden lopen verschillende verzekeringsproducten ook naast elkaar.

Prijs-kwaliteitverhouding
Nieuwe producten? Verbeterde polissen en dekkingen? Wij kennen de verzekeringsmarkt als geen ander. Je verzekeringen blijven aansluiten, mits je ons tijdig informeert over veranderingen in je (gezins)situatie. Door onze kennis en ervaring hebben je verzekeringen bovendien altijd de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Eén telefoontje
Krijg je te maken met schade dan hebben we aan een half woord al voldoende. Eén telefoontje naar ons kantoor en je weet of de schade is gedekt. Bovendien zetten wij direct de afhandeling van de schade in gang.

Korting
Weet je dat je een aantrekkelijke korting op de premie krijgt als je meerdere verzekeringen onderbrengt in één verzekeringspakket? Bovendien heb je een goed overzicht over al je verzekeringen.

Meer weten?
Neem dan contact met ons op. Zoals je weet: Eén telefoontje is voldoende.