Wij zijn RegioBank Sint Odiliënberg

Wij blijven!

Steeds meer bankkantoren in Nederland verdwijnen. Vooral in dorpen en kleinere steden. Terwijl iedereen een bank in de buurt verdient. Daarom heeft RegioBank Zelfstandig Adviseurs, zoals wij, door heel Nederland. En dat blijft ook zo. Wij zijn het kantoor bij je in de buurt, waar je persoonlijke service en advies op maat krijgt. Hier vindt je alles onder één dak. Heel overzichtelijk en vertrouwd. Bij ons regel je de geldzaken zoals jij dat wilt. Kom gerust eens langs, de koffie staat klaar.

Kies zelf hoe je de geldzaken regelt
Bij ons regel je de geldzaken zoals jij dat wilt. Op kantoor, thuis via internet bankieren en iDeal, of onderweg via onze mobiel bankieren app. En dat kost je niets extra’s. Ook niet voor papieren bankafschriften of overschrijvingskaarten. Je kunt bij ons terecht voor betalen, sparen, alles. We nemen de tijd voor persoonlijke aandacht. Op deze manier kunnen we je echt advies op maat geven.

Zilvervloot Sparen is terug
Omdat we dichtbij onze klanten staan, weten we welke producten ze waarderen. Daarom is de populaire jeugdspaarrekening Zilvervloot weer terug bij RegioBank. Speciaal voor je zoon of dochter. Iedereen mag meesparen. En als je kind 18 jaar is, krijgt hij of zij een premie tot 10% over de hele inleg!

Open nu een betaalrekening en stap over!
Wij bieden je een compleet betaalpakket. Met onder andere een betaalpas waarmee je bij iedere bankautomaat in Europa geld kunt opnemen. Dat kan zo vaak als je wilt, tot maximaal € 1.000 per dag. Bij ons regel je al jouw bankzaken voordelig. Wil je ook een compleet en voordelig betaalpakket van RegioBank? Met behulp van de Overstapservice zorgen wij er voor dat je makkelijk van bank kunt wisselen.

Wij zijn er óók voor de lokale ondernemers en verenigingen
Ben je ondernemer of bestuurder van een stichting? Dan ben je ook van harte welkom bij ons op kantoor. Met het zakelijk pakket van RegioBank bieden wij ondernemers, verenigingen en stichtingen ondersteuning op financieel gebied. Net zoals onze particuliere klanten kies je als zakelijke klant hoe je wilt bankieren. We staan persoonlijk voor je klaar én je kunt de bankzaken online zelf regelen. Met een zakelijk betaal- en spaarpakket van RegioBank heb je het beste van twee werelden.

Meer weten?
Je kunt ons altijd bellen op (0475) 52 92 92 of stuur ons een bericht. Je bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons op kantoor. Wij zitten voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 09.00u tot 17.30u.

Team RegioBank
Sint Odiliënberg


Leuk weetje.. 

de Consumentenbond vraagt ieder jaar een groot internetpanel wat zij van hun bank vinden. Ze maakte ook dit jaar de balans op en RegioBank staat weer op nummer 1! Daar zijn we natuurlijk super trots op. Lees hier het hele artikel.