wijziging doorgeven

wijziging doorgeven

Home » wijziging doorgeven

Sparen levert je meer op dan je denkt

Of je nu spaart voor het kopen van een huis of voor een financiële buffer: sparen geeft vrijheid, zekerheid en rust. Het geeft vrijheid op het moment dat je daadwerkelijk die verre reis kan maken. Het geeft zekerheid wetende dat je dochter later kan studeren en het biedt rust wanneer je de kapotte wasmachine kan laten maken.

RegioBank heeft voor ieder spaardoel een passende spaarrekening. Wil je maandelijks sparen of geld vast zetten voor langere tijd? Wat je spaarwensen ook zijn: je geld staat bij ons veilig én wij geven je levenslang persoonlijk advies.

Sparen voor je (klein)kind

De geboorte van je (klein)kind: een droom die werkelijkheid wordt. Ook je kind heeft dromen die vroeg of laat uitgroeien tot serieuze toekomstplannen zoals studeren, reizen of misschien wel een eigen bedrijf beginnen. Met de Zilvervloot spaarrekening help je de dromen van je zoon of dochter waar te maken. Vanaf de geboorte mag er per jaar maximaal € 600,- gespaard worden waarover ieder jaar een variabele spaarrente vergoedt wordt. Daarnaast krijgt je kind op zijn of haar 18e verjaardag een bonus van 10% cadeau!

 

  • Sparen voor later
  • Bonus van 10%

Sparen voor je huis

Een huis kopen is niet meer zo eenvoudig als vroeger. Bij het kopen van een huis wordt verwacht dat je genoeg eigen geld inbrengt. Om het sparen voor een eigen huis te stimuleren heeft RegioBank de Eigen Huis spaarrekening in het leven geroepen. De naam zegt het al: op deze spaarrekening kun je geld opzijzetten voor je Eigen Huis. Ook voor het aangaan van een huurcontract of extra aflossen op de hypotheek kun je op de Eigen Huis spaarrekening sparen tegen aantrekkelijke voorwaarden. Deze spaarrekening kan bovendien op iedere leeftijd geopend worden omdat wij vinden dat je met sparen niet vroeg genoeg kunt beginnen.

Sparen voor je pensioen

Pensioen is misschien een ingewikkelde ver-van-mijn-bed-show, toch is het nooit te vroeg om je er in te verdiepen. Als je met pensioen gaat kun je uit verschillende bronnen inkomen krijgen, zoals AOW en werknemerspensioen. Soms kan het zijn dat dit niet voldoende is om in de gewenste levensstandaard te voorzien. De Aanvullend Pensioen spaarrekening van de Regiobank kan uitkomst bieden. Op deze spaarrekening kun je fiscaal voordelig sparen tegen een variabele óf vaste spaarrente. Hoeveel je per jaar mag sparen voor je pensioen is afhankelijk van je fiscale jaarruimte. Wat fiscale jaarruimte is en hoe je dit berekent leggen wij je graag uit. En als je dit wilt kunnen we ook meteen kijken of de Aanvullend Pensioen spaarrekening voor jou een passende oplossing is.

Mogen wij handige tips met je delen?

Persoonlijke tips en informatie omtrent je financiën, verzekeringen en hypotheken. Stuur je e-mailadres en wij doen de rest!