Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Sint Odiliënberg

Weet je dat wij Zelfstandig Adviseur van RegioBank zijn?

Wij zijn het kantoor om de hoek, waar je persoonlijke service en advies op maat krijgt. Bij ons regel je al je bankzaken zoals jij dat wilt. 

Kies zelf hoe jij je geldzaken regelt
Op kantoor, thuis via Internet Bankieren of onderweg via onze Mobiel Bankieren app. En dat kost je niets extra’s. Ook niet voor papieren bankafschriften of overschrijf formulieren. Je kunt bij ons terecht voor betalen, sparen, hypotheken, alles. We nemen de tijd voor persoonlijke aandacht. Op deze manier kunnen we je echt advies op maat geven.

Stap nu over met je bankpakket en krijg € 50,- cadeau!*
Als zelfstandig adviseur van RegioBank bieden wij je een compleet bankpakket met een betaal- en spaarrekening. Via de betaalrekening kun jij jouw bankzaken regelen met onder andere een betaalpas waarmee je bij iedere bankautomaat in Europa geld kunt opnemen. Dat kan zo vaak als je wilt, tot maximaal € 1.000 per dag. Daarnaast krijg je een gratis spaarrekening. Bij ons regel je al jouw bankzaken voordelig.  Wil je ook een compleet en voordelig bankpakket van RegioBank? Met de Overstapservice wissel je heel makkelijk van bank.

Weer de hoogste waardering van de Consumentenbond
In het jaarlijkse panelonderzoek van de Consumentenbond (juli 2020) beoordeelden klanten ons met een 9,4 voor algemene tevredenheid. Ook op de andere onderdelen werd RegioBank als beste beoordeeld. Bron: Bankenmonitor Consumentenbond 2020.

Kom langs voor persoonlijk en vrijblijvend advies
Wil je meer informatie over onze RegioBank producten en diensten? Ga naar vbaregio.nl/financien of bel voor het maken van een afspraak. Wanneer je kiest voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor, lees dan eerst de aanvullende maatregelen i.v.m. het coronavirus.

*Stap je vóór 31 december 2020 over met je betaal- én spaarrekening i.c.m. de overstapservice? Dan krijg je 50 euro cadeau. Heb je al een spaarrekening bij ons maar géén betaalrekening? Dan krijg je 25 euro cadeau wanneer je alsnog overstapt met je betaalrekening. Heb je wél een betaalrekening maar nog géén spaarrekening dan krijg je eveneens 25 euro cadeau als je overstapt met je spaarrekening. Deze actie is uitsluitend geldig voor de RegioBank vestiging in Sint Odiliënberg.